AKMEŞE’NİN "A TAKIMI”

Edirne AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe yürütme kurulunu yeniden oluşturduğu belirterek Edirne AK Parti A Takımını açıkladı.

AKMEŞE’NİN "A TAKIMI”

Edirne AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe yürütme kurulunu yeniden oluşturduğu belirterek Edirne AK Parti A Takımını açıkladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ağustos 2018 Çarşamba 08:19
AKMEŞE’NİN "A TAKIMI”

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe “Partimizde mutlaka görev almak veya yönetimde olmak önemi değil, Ak Parti dava partisidir.Biz Edirneye hizmet için varız . Edirnemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Biliyorsunuz ki 2019 da Türkiye de yerel seçimler var ve biz Edirne'mizi inşallah Ak Belediyecilikle tanıştıracağız.” Dedi.

Edirne AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe’nin açıkladığı yeni yürütme kurulunda şu isimler bulunuyor: *Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı : Ali Soydan *Teşkilat İşleri Başkanı : Murat Şarbalkanlı *Seçim İşleri Başkanı : Mücahit Güzey *Tanıtım ve Medya Başkanı : Sinem Çetin Ayaydın *Dış İlişkiler Başkanı : Ahmet Girgin , *Sosyal Politikalar Başkanı : İsmet Özçiftçi *Yerel Yönetimler Başkanı : F.Güncel Hintoğlu , *Ekonomi İşleri Başkanı : Aydoğan Akıncı ,*Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler : Önder Özcan ,*Mali ve İdari İşler Başkanı :Oktay Topalova , *İl Ar-ge Başkanı : Rasim Özgün *Çevre Şehir ve Kültür Başkanı : F.Zeki Afal , *İnsan Hakları Başkanı : Münire Konuk , *İl Sekreteri : Gökçen Mutafoğlu"

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe "Partimizde mutlaka görev almak veya yönetimde olmak önemi değil, Ak Parti dava partisidir.Biz Edirne’ye hizmet için varız . Edirne’miz için ne gerekiyorsa yapacağız. Biliyorsunuz ki 2019 da Türkiye de yerel seçimler var ve biz Edirne'mizi inşallah Ak Belediyecilikle tanıştıracağız. '' dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.