AKSAL , HIDIRELLEZİ KUTLADI

TBMM KEFEK Başkanı Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal , Hıdırellezi kutladı.

AKSAL , HIDIRELLEZİ KUTLADI

TBMM KEFEK Başkanı Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal , Hıdırellezi kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Mayıs 2022 Cumartesi 06:26
AKSAL , HIDIRELLEZİ KUTLADI



Edirne Belediyesi ve Keşan Belediyesi tarafından organize edilen Hıdırellez şenlikleri Edirne’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen şenliklere katılan Aksal, birlik beraberlik vurgusu yaptı:
“Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen ve UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'ne girmiş Kakava Hıdırellez Şenliklerinin açılışına ve
Keşan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Hıdırellez ve Dallık Şenliğine katıldık. Hemşehrilerimizle birlikte baharın müjdecisi Hıdırellezi kutlamanın mutluğunu yaşadık.
Doğanın yeniden uyanışı olan baharın simgesi Hıdırellez'in ülkemiz ve tüm insanlık için bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Umutlarımızı, birlik beraberliğimizi perçinleyen, bir arada yaşamanın ortak değerlere sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlatan tüm kültürel değerlerimize sahip çıkmalıyız.”
Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.