AKŞENER, ALPULLU’YA GELİYOR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özelleştirilmesi gündemde olan Alpullu Şeker Fabrikası ve diğer fabrikaların satılmasına tep göstermek için, Trakya’daki parti teşkilatlarıyla birlikte 07 Nisan 2018 Cumartesi Günü saat 13.00 ‘da Alpullu Şeker Fabrikası’nda olacak.

AKŞENER, ALPULLU’YA GELİYOR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özelleştirilmesi gündemde olan Alpullu Şeker Fabrikası ve diğer fabrikaların satılmasına tep göstermek için, Trakya’daki parti teşkilatlarıyla birlikte 07 Nisan 2018 Cumartesi Günü saat 13.00 ‘da Alpullu Şeker Fabrikası’nda olacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Nisan 2018 Çarşamba 09:09
AKŞENER, ALPULLU’YA GELİYOR

                İYİ Parti Edirne İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Şeker fabrikalarının satılması mirasyediciliktir. Bu fabrikaların her biri Cumhuriyetin yatırımıdır. Halkın malı, yerli, milli demeden satılıyor, taş taş üzerine koyulmadan Atalarımızın kurduğu fabrikalar, düşmandan kurtardıkları limanlar, arsalar, dağlar satılarak ekonomi döndürülmeye çalışılıyor. Üretim ve yatırıma ilgisiz bir ekonomi politikası ve sıcak para olmadan dönmeyen çarklar bu zihniyetin sonuçları olarak karşımıza çıkıyor. Bugün mercimeği, bezelyeyi, fasulyeyi, ineği,eti, samanı dışarıdan alan bir Türkiye var. AKP 16 yıl boyunca Vegabet tarımı, hayvancılığı ve her türlü üretimi yok etti.

      Şimdi sırada şeker fabrikaları var. Şeker stratejik bir ürün, fabrika arazileri çok değerli ve yıllardan beridir buradan geçimini sağlayan binlerce insan var. Bunlardan daha da vahimi pancar şekeri yerine ikame edilecek olan mısırdan üretilen nişasta bazlı şeker kısaca NBŞ nin sağlığa son derece zararlı olması. NBŞ, mısırdan üretilen ve kristalize olmadığı için de içecek ve hazır gıda sektöründe kullanılan obezite, karaciğer yağlanması, kalp damar hastalıkları ve kansere yol açan bir ürün. Çok uluslu şirketlerin bize enjekte ettiği bir zehir. Kapalı kapılar ardında, tercümansız yapılan toplantılarla sadece şeker fabrikalarını değil milletin sağlığını satıyorlar.

   SN. MERAL AKŞENER HÜKÜMETE ŞU SORULARI SORMAK İÇİN ALPULLU'YA GELİYOR

   1- Bu Fabrikaları ABD'li Cargill firmasının talimatı ile mi satıyorsun?

   2- Rıza ZARRAB karşılığı  14 Şeker Fabrikası'nı ABD'lilere verdin mi?

   3- Milletten üç çocuk isterken bu fabrikaları satarsan milletin zürriyetinin kesileceğini bilmiyor musun ?

   4- Bu fabrikaları babanız mı yaptı ki miras malı gibi satmaya kalkıyorsunuz?

     Bu fabrikalar babalarının malı değildir, bu fabrikalar dedelerimizden çocuklarımıza bizim malımız. Bizler , 21. Yüzyılın kapitülasyonlarını yaşıyoruz. Vatan savunması sadece sınırda düşmana silah çekmekle olmaz; bize bırakılan mirasa sahip çıkmakla olur. Bu Özelleştirmelere , peşkeş çekilmelere dur demek de bir vatan savunmasıdır.

Atatürk’ün sözüyle ‘ Fabrikalar şehrin kaleleridir.Alpullu Şeker fabrikası da bizim bölgemizin kalesidir. Tüm üretici kuruluşlarını, üreticileri, köylüleri, işçileri, kısaca Cumhuriyetin mirasına sahip çıkmak ve evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak için herkesi satışa dur demek üzere 

7 Nisan 2018 tarihi saat 13.00'da Alpullu Şeker  fabrikamızın  önüne davet ediyoruz.” Denildi.

                

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.