AKŞENER'E SEVGİ SELİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne programı kapsamında tarihi yerleri ziyaret etti. Gittiği her yerde olağanüstü ilgiyle karşılaşan Akşener, Saraçlar Caddesi'nde ise kendisi için toplanan kalabalığı görünce oldukça duygusal anlar yaşadı.

AKŞENER'E SEVGİ SELİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne programı kapsamında tarihi yerleri ziyaret etti. Gittiği her yerde olağanüstü ilgiyle karşılaşan Akşener, Saraçlar Caddesi'nde ise kendisi için toplanan kalabalığı görünce oldukça duygusal anlar yaşadı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Kasım 2017 Pazartesi 10:10
AKŞENER'E SEVGİ SELİ

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balkan Şehitliği ve Adalet Kasrı'nı ziyaret etti. Akşener, Adalet Kasrı'na da bir mektup bıraktı. Sonrasında Selimiye Arasta Çarşısı'nı ziyaret eden Akşener, bütün esnaflarla tek tek görüştü. Ardından Eski Cami'ye giderek namaz kılan Akşener, Alipaşa Çarşısı'nı da ziyaret etti. Son olarak Saraçlar Caddesi'ne gelen ve buradaki platforma çıkan Akşener, bütün ziyaretlerinde gördüğü ilginin ardından burada da karşısında binlerce kişiyi görünce oldukça duygulandı. 
“SEVİNÇTEN UÇTUM”
    Burada aslında bir konuşma yapmayacağını sadece teşekkür edeceğini ancak böyle bir kalabalığı görünce bir konuşma yapmak istediğini ifade eden Akşener; “Benim hemşehrilerim burayı doldurmuşlar. Beni, benimle birlikte yürüyen arkadaşlarım karşısında öyle bir onure ettiniz ki, gönlümü ferahlandırdınız, başımı dik ettiniz ki, Allah her birinizden razı olsun. Bana dediler ki, 'imza atacağız üye kaydı yapacağız'. Peki, dedim. Buraya çıktım bu kalabalığı görünce sevinçten uçtum. Sonra bana dediler ki, 'biz miting için izin almadık', o zaman bir teşekkür konuşması yapıyım, dedim. Böyle bir güzel topluluğun karşısında ne teşekkürü, ne de minneti geçerli olmaz. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.
    “KADINLARA İHTİYACIM VAR”
    Kadınlara çok fazla Supertotobet ihtiyacı olduğunu ifade eden Akşener; “Bir kadın hareketidir İYİ Parti. El koydum kadınlara, bundan sonra evlere geç geldikleri zaman erkeklerin kızmasına izin vermeyeceğim. Bundan sonra eski benimle çalışacak. Çünkü Atatürk'e sövenlerin, özellikle Yetim Mustafa'nın anasına sövenlerin, o dillerinin lal olması için kadınların öne düşmesine ihtiyacım var. Kadınların elimden tutmasına ihtiyacım var. Kadınların benimle beraber koşmasına ihtiyacım var.” dedi.
    “EDİRNE'YE İYİ GELECEK”
    Akşener, gördüğü kalabalıktan çok etkilendiğini ifade ederek, “Edirne'de bu topluluğu toplayabilmek için hepsi size cici cici yapacak. Bundan evvel bunu yapmıyorlardı. Zaten sucuk, köftemiz yok. Partiyi siz kurdunuz. Bağışlarınızla ayakta duruyoruz. İyi bir şey yaptınız. Hepsi hastalanıyordu 29 Ekim'de. Adamlar turp gibi oldu şimdi. Bir de Atatürk'ün karşısında 'sap gibi duruluyor' diyorlardı. Böyle boyunları bükük durdular. Allah'ın sopası yok. Ama milletin sopası var. En önemli şey milletin iradesidir. İyi ki varsınız. Şimdi biliyorsunuz OHAL var. Diyecekler ki, çıktı burada miting yaptı. O yüzden çok teşekkür ediyorum. Şu görüntünüz, şu birliğimiz, beraberliğimiz gerçekten Türkiye'ye çok iyi gelecek. Göreceksiniz Edirne'ye iyi gelecek, kadınlara, gençlere, esnafa iyi gelecek. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.