ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI

Edirne Belediye Başkanlığı’nın Toplu Taşıma Hat Optimizasyonu Projesi kapsamında toplu ulaşımda hizmet kalitesini arttırmak adına başlattığı anket çalışması bugün  başlıyor.

ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI

Edirne Belediye Başkanlığı’nın Toplu Taşıma Hat Optimizasyonu Projesi kapsamında toplu ulaşımda hizmet kalitesini arttırmak adına başlattığı anket çalışması bugün  başlıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ekim 2018 Salı 07:53
ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI

Anketörler tarafından gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında 1500-1700 arası hanede toplamda 5 bin kişiye ulaşılacak.

Toplu taşımada hizmet kalitesini arttırmak için düğmeye basan Edirne Belediyesi; Toplu Taşıma Hat Optimizasyonu Projesi’ni uygulamaya koydu. Proje kapsamında otogarda bulunan tüm firmalardan kalkış/varış saatleri ve yolcu sayıları alındı. Tüm kamu kuruluşlarından ‘hastanelerden yatak kapasiteleri ve günlük muayene olan hasta sayıları; alışveriş merkezlerinden günlük ziyaretçi sayıları; tüm okullardan öğrenci sayıları’ gibi sayısal veriler talep edildi. Şehir içi toplu taşıma araçlarında kartlı binişlerin raporları alındı. Mahalle Muhtarları ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.  7 gün süre ile görevli personeller tarafından yolcu sayımları yapıldı.

Edirne Belediyesi şimdi de proje bugünden itibaren anket çalışmasına başlıyor. Projeyi yürüten şirketin görevlendirdiği anketörler kapı kapı gezerek hane halkına toplu ulaşımla ilgili çeşitli sorular soracak. Şehir merkezindeki  tüm mahallelerde gerçekleştirilecek anket çalışmasıyla 1500-1700  hanede toplamda 5000 kişiye ulaşılacak. 1 ay sürecek olan anket çalışması sırasında görevli personel, belediye tarafından onaylanmış tanıtıcı yaka kartı taşıyacaktır.  6 yaşından büyük hanehalkı ile yapılacak olan anket çalışmaları hafta içi (Pazartesi günü hariç) 18.00-22.00 saatleri arasında, Cumartesi günleri gündüz saatlerinde yapılacak. Bu çalışma sonrasından alınan tüm veriler toplanarak; toplu ulaşımda daha kaliteli bir hizmet vermek adına düzenlemeler yapılacak.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.