ARABACI 1 OYLA KAZANDI

Edirne Ziraat Odası’nın Seçimli Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Edirne Ticaret Borsası’nda gerçekleşen genel kurulda Hüseyin Arabacı ve Mesut Çakır’ın listeleri yarıştı. 75 delegenin oy kullandığı seçimde kazanan taraf 38 oy alan Arabacı ve yeşil liste oldu.

ARABACI 1 OYLA KAZANDI

Edirne Ziraat Odası’nın Seçimli Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Edirne Ticaret Borsası’nda gerçekleşen genel kurulda Hüseyin Arabacı ve Mesut Çakır’ın listeleri yarıştı. 75 delegenin oy kullandığı seçimde kazanan taraf 38 oy alan Arabacı ve yeşil liste oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Şubat 2019 Pazartesi 07:39
ARABACI 1 OYLA KAZANDI


 

Edirne Ziraat Odası'nın seçimli olağan genel kurulu dün Edirne Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Geçmiş dönem başkanı Cengiz Yorulmaz'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından yönetime Hüseyin Arabacı ve Mesut Çakır talip olmuştu. Toplam 75 delegenin oy kullandığı seçimden yeşil liste 1 oy farkla galip çıktı.

Divan heyetinin oluşturulmasıyla başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Ömer Kat, Başkan Yardımcılığını Nuri Bostancı, Katip Üyelikleri Alper Türk ve Göker Ortaç yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden genel kurulda çalışma raporu ibra edildi. Ardından adayların konuşmalarına geçildi.

ARABACI: “AMACIMIZ HİZMET”
İlk olarak konuşan Başkan Adayı Hüseyin Arabacı, “Biliyorsunuz ben 2 dönemdir Ziraat Odası'nda başkan yardımcılığı görevi yapıyorum. Cengiz Başkanımız da aday olmadığını söyleyince biz de bu göreve talip olduk. Amacımız hizmet. Bu bir hizmet yarışıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu yarışı yürütmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÇAKIR: “ALACAĞIMIZ BAYRAĞI İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”
Diğer Başkan Adayı Mesut Çakır ise,“Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Gerek Hüseyin kardeşim gerekse de ben kazandığımda Cengiz Başkanımızdan alacağımız bayrağı en iyi şekilde ileriye götürüp bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza devretmek istiyoruz. Bizler oda olarak çiftçi ve hükümet arasında bir köprü vazifesi görüp çiftçilerimizin sorunlarını milletvekili ve bakanlık düzeyinde aktarmak istiyoruz. Daha iyi hizmet etmek adına bu yarışa çıktık.” dedi.

Konuşmaların ardından gidilenseçimlerde Hüseyin Arabacı yeşil listeyle, Mesut Çakır da beyaz listeyle yarıştı. Toplam 75 delegenin oy kullandığı genel kurulda Mesut Çakır 37, Hüseyin Arabacı 38 oy aldı.  1 oy farkla kazanan Hüseyin Arabacı’nın listesi şu isimlerden oluştu:

YENİ MECLİS ÜYELERİ

Edirne Ziraat Odası Meclis Üyeliği: Hüseyin Arabacı, Olcay Tosun, Fevzi Göktaş, Necdet Çetin, Sıtkı Furtuna, Adnan Destere, Halil Meriç, Kadir Nehir, Melih Çınar, Barkın Can Oğuztürk, Şerafettin Biçer, Nuri Bostancı, Tanju Yılmaz, Kamil Ekici, Serhat Elmas, Serdar Dinç, Ahmet Arslan, Muhittin Şahin, Refik Evsen, Fedai Gülşen ve Atilla Alada

Yedek Liste Üyelikleri: Salim Şantay, M. Hamdi Aksoy, Mıstık Özel, Mehmet Yaman, Gökay Ortaç, Erkan Ada, Hamdi Yorulmaz, Yücel Destere, HüryanHatikler, Osman Şahinde, Ersin Bayramköyü, Ramis Çınar, M. Ali Demiray, Sadettin Gıcı, Oktay Uzun, Akın Dugan, Ömer Kart, Bülent Tabakpehlivan, Erkan Özdemir, Gönenç Dilgin ve Ali Rıza Armutlulu

Kerem Filiz

Pazara alışveriş için

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.