Kiralık Büfe alanı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde bulunan Büfe alanı kiralanacak.

Kiralık Büfe alanı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde bulunan Büfe alanı kiralanacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Ocak 2021 Cuma 14:46
Kiralık Büfe alanı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Söz konusu Büfematik alanı kiralama ihalesi 08/09/1993 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi gereğince yapılacaktır. İstekliler ilanda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar Kırklareli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı Satınalma Birimi vasıtasıyla ihale komisyonuna ihale evrak dosyasını kapalı zarfta teslim edecekler veya 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri evraklarını iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderebileceklerdir. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde ihale dosyasının içinde teklif mektubunu da sunacaktır. Bu durumda posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.

İhale, Vize Devlet Hastanesi Toplantı Salonu. Namık Kemal Mah. Sağlık Sok. No:2 Vize / KIRKLARELİ'de 01.02.2021'de saat 11:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/729912/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/bufe-alani-kiralanacaktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.