“ARTIK KOŞMA ZAMANI”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne merkez için yapılan 2023 yılı çalışma programının tüm ilçelerde uygulanması için İlçe Başkaları ile bir araya geldi.

“ARTIK KOŞMA ZAMANI”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne merkez için yapılan 2023 yılı çalışma programının tüm ilçelerde uygulanması için İlçe Başkaları ile bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Mayıs 2021 Salı 06:33
“ARTIK KOŞMA ZAMANI”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ilçe başkanları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi. İba, toplantıda ilçe başkanlarına 2023 yılı hedeflerini içerisinde barındıran yeni düzenledikleri programdan bahsetti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba başkanlığında, ilçe başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, ilçelerin genel durumu, yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra yapılacak olan çalışmalar da masaya yatırıldı.

İlçe başkanları, toplantıda yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin sorunları hakkında bilgiler verdiler.

2023 yılı çalışma programının kentteki tüm ilçelerde de uygulanacağını dile getiren Başkan İba, 2023 hedeflerine gün gün yaklaşırken bu dava yolunda yürümek değil artık koşma zamanı olduğunu söyledi.

Edirne için aynı dava bilinci ile ortak bir yolda beraber yürüdüklerini belirten Başkan İba, “Bu yol, önemli ve mukaddes bir yol. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gittiğimiz bu yolda artık yürümek değil, koşmak zamanıdır. Karşımızda yalanlarla algı oluşturan bir ittifak var. Bu algıları daha fazla çalışarak yeneceğiz.” şeklinde konuştu.

“EDİRNEMİZDE ULAŞAMADIĞIMIZ KİMSE KALMAYACAK”

Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan İba, “Arkadaşlarımdan söz aldım. Edirnemizde, ulaşmadığımız tek bir hemşehrimiz, gözlerine bakmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayacak!” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.