"EDİRNE'DE TEK ÇARE MHP"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, "Yapmış olduğumuz çalışmalar, basın açıklamalarımız Edirne’de ses getirmiştir ve Halkımız nezdinde büyük ilgi ve alaka görmüştür." dedi.

"EDİRNE'DE TEK ÇARE MHP"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, "Yapmış olduğumuz çalışmalar, basın açıklamalarımız Edirne’de ses getirmiştir ve Halkımız nezdinde büyük ilgi ve alaka görmüştür." dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Nisan 2021 Çarşamba 06:16
"EDİRNE'DE TEK ÇARE MHP"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, şunları kaydetti:

"Vatandaşımız, gençlerimiz MHP’ye gelerek üye oluyorlar, MHP’nin çatısı altında  buluşuyorlar. Bir olalım, diri olalım, beraber olalım. Edirne’de Tek çare MHP’dir... Edirne’de muktedir ve başarılı olmak için İl Yönetimiz var gücü ile çalışıyor, mücadele ediyor...

2023 Yılında yapılacak olan seçimlerde milletvekili çıkarmak için MHP çatısı altında buluşan kardeşlerimiz gücümüze güç katmıştır. Çünkü biz Milliyetçi Haraket Partisiyiz...

Sayın Eda Elif Asıl, Sayın Semih Çelik, Sayın Batıkan İlicık, Sayın Doğukan İlicik, Sayın Gökhan Mamak, Sayın Mehmet Yıldız, Sayın Emre Örs, Sayın Bedri Toksöz, Sayın Suat Çelik, Sayın Süleyman Erbaş, Sayın Şaban Eryılmaz Partimize gelerek üye olmuşlardır. Hoş heldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Hayırlı olsun, bereketli olsun, Allah utandırmasın.

MHP Teşkilatları işbirlikçi Zillet ittifakına 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde dur diyecektir.

MHP ekmeğini yoksulla, gariple paylaşır.. MHP yetime, kimsesize kol kanat gerer..

Ülkücü elbette gönüllü olur ve görev talebinde bulunabilir. Zira görevden kaçmak sorumluluktan kaçmak demektir ki bu anlayış ülkücülükle yan yana var olamaz.

MHP İl Yönetimi; liderine ve liderin kadrosuna nasıl katkı koyacağının, onların yüklerini ve sorumluluklarını nasıl bölüşeceğinin telaşını ve heyecanını yaşar.

MHP İl Yönetimi olarak, Edirne Merkez'de üye kayıt yapmaya çok önem veriyoruz. Şuana kadar da büyük mesafe kaydettik... Edirne halkı MHP'ye büyük bir teveccü gösteriyor... Bizlerde bu konuda çok mutlu oluyoruz. Hep birlikte İnşallah Edirne’yi biz yöneteceğiz. Çünkü; işimizi severek, inanarak yapıyoruz... Biz Edirne halkının yanındayız, biz Edirne halkının tercümanıyız, biz Edirne halkının umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydasıyız.

MHP birlik ve kardeşlik ocağıdır, MHP ilke, ülkü ve ahlak meşalesidir, MHP Edirne'dir. Edirne halkının özü ve özetidir."

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.