Merkez'de Satılık 2+1 Daire

Kırklareli/Merkez İstasyon'da 2+1 daire icradan satılıktır

Merkez'de Satılık 2+1 Daire

Kırklareli/Merkez İstasyon'da 2+1 daire icradan satılıktır

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Ocak 2021 Perşembe 15:34
Merkez'de Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre;   İstasyonaltı caddesine cephe merkezi bir konumdadır.Festival alanı, istasyon gar binası,stadyuma yakın konumdadır. Konum itibariyle şehir merkezine 500metre mesafede merkezi konumdadır. Ulaşım; toplu taşıma araçları özel araçlar ve şehir merkezinden yaya intikal ile sağlanbilmektedir. Taşınmazın yakın çevresinde; site tarzı planlı ve düzenli inşa edilmiş 4-5 katlı konutlar, cami, okul, sağlık ocağı, park bulunmaktadır. Bu durum muhit olarak taşınmazın kıymetini olumlu yönden etkilemektedir. Bölgede teknik altyapısı tamamlanış olup, kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır.dava konusu parsel ile ilgili herhengi birkısıtlayıcı ( sit alanı, heyelan, deprem hasarı ) durum bulunmamamktadır.1374 ada 2 nolu parsel düzgün topoğrafya yapısına sahip olup,Bodrum, zemin +3 normal kat + teraslı kat partmanın; zemin kat 4 nolu daire istasyonaltı caddesi ve komşu parsele cephe olmak üzere 2 cephelidir.Ana taşınmaz; ayrık nizamda, betonarme yapı tarzında, 3/B Yapı grubundadır. Binanın dış cephesi mantolamalı ve boyalıdır. Binada asansör bulunmaktadır.Taşınmaz zemin kat 4 numarada 2 oda, salon, mutfak, hol, banyo ve bir balkon hacimlerinden ibaret olup99,00 m2 alanlıdır. Taşınmazın giriş kapısı; çelik kapı, iç mekan kapıları; ahşaptan mamül ( panel kapı ), pencereleri ise; PVC doğrama çift camlıdır. Zeminleri; ıslak hacimlerseramik kaplama , diğer hacimlerde ; laminant parke kaplamadır. Duvarları; ıslak hacimlerde tavana kadar seramik kaplama, diğer hacimlerde alçı sıvalı, boyalıdır. Tavanları; kartonpiyerli ve tavan boyalı olup, odalar ve salon spot aydınlatmadır. Taşınmazın mutfak bölümünde; mutfak dolapları ve tezgahı,banyo bölümünde; duşakabin klozet ve lavabo vitrifiye mevcuttur. Taşınmazın ısınma sistemi olarak doğalgaz yakıtlı bireysel kombi kullanılmakta olup, daire içi tesisatı döşenmemiş, kombisi ve petekleri takılmıştır. Taşınmaz halihazırda mesken olarak kullanılmaktadır. Bina 8 yaşındadır.

Tahmini bedeli 230.715 ₺ olan 2+1 daire için açık artırma, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de 08.03.2021'de saat 10:55'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/725229/emlak/konut/kirklareli-merkez-istasyonda-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.