AYHAN CAN, GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulunda Başkan Ayhan Can, güven tazeleyerek 3. dönemine başladı. Başkan Ayhan Can, 3. döneminde kendisine destek veren tüm üyelerine teşekkür ederek, “Esnaf sanatkarımızın daima yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

AYHAN CAN, GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulunda Başkan Ayhan Can, güven tazeleyerek 3. dönemine başladı. Başkan Ayhan Can, 3. döneminde kendisine destek veren tüm üyelerine teşekkür ederek, “Esnaf sanatkarımızın daima yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Temmuz 2021 Çarşamba 06:08
AYHAN CAN, GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulunu yaptı. Yapılan genel kurulda tek liste halinde seçime giden Ayhan Can, 3. dönem için güven tazeledi.

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısını Irmak Düğün Salonu’nda üyelerin katılımı ile gerçekleştirdi. Divan başkanlığına, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Başkan Vekilliğine Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Meriç Kooperatifi Başkanı Yunus Atay, Katip Üyeliklere Ali Can Özcan ve Sercan Özkıvrak’ın seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından genel kurula katılanlar üyelere tanıtıldı.

Genel Kurul öncesi konuşan Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaşanan pandemi sürecinde tüm kurum ve kuruluşların ellerinden geleni yaptığını ifade ederek, “Yaşadığımız süreçte herkes elinden geleni fazlasıyla yapmaya gayret etti. Tüm dünya süreci çok zor şartlar altında geçirdi. Ekonomik anlamda en büyük sıkıntıyı çok uzun süre iş yerleri kapalı kalmak zorunda kalan esnafımız oldu. Hükümet krediler verdi belediyeler destekler verdi. Bazen yetti bazen yetmedi. Artık rahatladık” dedi.

EL BİRLİĞİYLE GELECEĞİ PLANLAMALIYIZ

Başkan Gürkan, bundan sonraki süreçte el birliğiyle geleceği planlanmasının önemli olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

“Bundan sonra yapmamız gereken el birliğiyle geleceği planlamak. Edirne de size en çok destek olacak turizmi nasıl daha çok çoğaltabiliriz paralı turist sayısını nasıl çoğaltabiliriz? Turizm doğrudan ya da dolaylı olarak hepimizi etkileyen, para kazanmamızı sağlayan bir sektör. Yapmamız gereken aziz kenti geleceğe el birliğiyle sağlam ve güzel şekilde hazırlamak Edirne ve Edirnelilere hep güvendim. Hepimizin son nefesini vereceği ve topraklarda gömüleceği bu aziz şehirden başka gidecek bir şehrimiz yok” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan konuşmasının sonunda Ayhan Can’a dönerek, “Ayhan herkese yüz bin lira kredi verdin, biz bir kuruş alamadık” diyerek espri yaptı. Gürkan sonrasında Ayhan Can ve yönetiminin çok güzel işler yaptığına şahit olduğunu ifade ederek, Can ve yönetimini kutladı.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından, yönetim ve denetim raporları okunarak ibra oy birliğiyle edildi. Yönetim ve denetim raporlarının ibrasının ardından yapılan seçimde Ayhan Can üyelerin tam desteğini alarak başkanlıkta üçüncü döneme başlamış oldu.

Yapılan açık oylama sonucu oybirliğiyle yeni üç yıllık süreçte Yönetim Kuruluna; Ayhan Can, Fevzi Can, Hasan Damak, Yunus Ayırbaz ve Mehmet Ali İpek seçildi.

Denetim Kuruluna; Metin Barcın ve Serdar Nehir'den oluşurken, Bölge Birliği Delegesi olarakta Ayhan Can, Hasan Damak, Mehmet Ali İpek, Metin Barcın ve Serdar Nehir seçildi.

Başkan Ayhan Can gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar hep esnafın yanında yer aldıklarını hatırlatarak, bundan sonraki süreçte ellerinden glenin daha iyisini yapmak için mücadele edeceklerinin dile getirdi.

Genel Kurula, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çok sayıda kooperatif, birlik temsilcisi ve ortaklar katıldı.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.