BABA OĞUL AYNI TAKIMDA

Edirne 2. Amatör futbol liginde mücadele eden Karakasımspor futbol takımında baba ile oğul aynı takımda  yer alıyor.

BABA OĞUL AYNI TAKIMDA

Edirne 2. Amatör futbol liginde mücadele eden Karakasımspor futbol takımında baba ile oğul aynı takımda  yer alıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Nisan 2018 Salı 20:21
BABA OĞUL AYNI TAKIMDA

Karakasımspor Kulübü Başkanı ve köy muhtarı İbrahim Kılınç köy  futbol takımının  kalesini koruyor. Oğlu Ali Kılınç ise  orta sahada mücadele ediyor.

Baba oğul aynı futbol takımında oynamaktan mutlu olduklarını belirten kaleci muhtar Kınınç,” Uzun yıllar futbolun içindeyim şu anda 54 yaşındayım üç dönemden bu yana Karakasım köyünde  muhtarlık görevini sürdürüyorum.Futbol takımımız 1981 yılında kuruldu  kuruşlundan bu yana  kulübün başkanlığını yürütüyorum Hem yönetici hem de futbolcu olarak  görev yapıyorum.” dedi

BABA OĞUL TAKIMA DESTEK VERİYORUZ

Köyümün futbolda başarılı olmasına katkı sağladım. Şimdi bu görevi oğlum lise öğrencisi Ali de üstlendi. Amatör 2. Ligi B grubunda mücadele eden Turuncu siyah formalı  takımımıza  Ben kalede oğlum orta sahada  takımımızın  başarılı olmasına  katkı  sağlıyoruz” dedi

Muhtar İbrahim Kılınç’ın oğlu Ali  yaptığı açıklamada ” baba oğul aynı takımda futbol oynamamız bana  da zevk ve güven veriyor. Babam kalede gol yememek için mücadelesi verirken Bahigo ben de takımın savunmasını desteklemek gol yollarını açmak için mücadele veriyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.