BAĞIŞ KAMPANYASINA TAM DESTEK

AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için başlatılan bağış kampanyasına Edirneliler de destek verdi.

BAĞIŞ KAMPANYASINA TAM DESTEK

AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için başlatılan bağış kampanyasına Edirneliler de destek verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Haziran 2018 Cuma 11:24
BAĞIŞ KAMPANYASINA TAM DESTEK

AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için başlatılan bağış kampanyasına Edirneliler de destek verdi. Öğrencisinden yaşlısına birçok vatandaş Erdoğan’a destek olmak için bankaya gelerek para yatırmak için sıraya girdi.

“24 HAZİRAN’DA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Yapılan bağışlarla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba “Edirne halkı olarak 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri seçimleri için sayın cumhurbaşkanımıza destek vermek amacıyla Edirne halkı olarak burada bir bağış kampanyası başlattık. Çok kalabalık bir grup halinde bağışlarımızı gerçekleştireceğiz. Eş zamanlı olarak bütün ilçelerimizde bu bağış gerçekleşmektedir. Desteğimiz sonsuz. Allahın izniyle bağışlarımızı yapacağız ve inşallah 24 Haziran’da sandıkları patlatacağız.” Diye konuştu.

78 yaşında bağış yapmaya gelen Beril Akyol vatanını, milletini, cumhurbaşkanını çok sevdiğini belirtirken “Onun hep başımızda olmasını istiyorum. Allah onu her türlü kötülükten korusun. Tekrar başımızda olsun. Cumhurbaşkanımıza bağış yapmak için buradayım. Cumhurbaşkanımıza canımız feda olsun.” Dedi.

18 yaşında öğrenci olan ve bağış yapmak için okul harçlıklarını biriktiren Elif Onursal ise “Buraya AK Parti ve cumhurbaşkanımıza desteğe geldim. Umarım bu seçimde de güzel şeyler olacak. Böyle bir iktidarın başımızda olması bizim için çok güzel bir şey. Benimde bunu geleceğimiz için desteklemem lazım. Harçlıklarımı kenara ayırıyordum. Böyle bir şeyi daha önce internette de görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. Bende bunun için harçlıklarımı kenara attım. Umarım gerçekten faydalı olacaktır.” Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.