Bahçeli kerpiç ev satılacak

Tekirdağ Marmaraereğlisi'de Köyiçi Mevkii'nde 969 m² yüzölçümlü bahçeli kerpiç ev mahkeme yoluyla satılacak

Bahçeli kerpiç ev satılacak

Tekirdağ Marmaraereğlisi'de Köyiçi Mevkii'nde 969 m² yüzölçümlü bahçeli kerpiç ev mahkeme yoluyla satılacak

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Eylül 2021 Pazar 16:41
Bahçeli kerpiç ev satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu taşınmaz, tapu kaydına göre; Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Yeniçiftlik Mahallesi, Köyiçi mevkii, 4626 parselde kayıtlı 969,00 m2 yüzölçümlü Bahçeli Kerpiç Ev nitelikli taşınmazdır.

Bilirkişi raporuna göre; taşınmaz üzerinde zemin kat + 3 normal katlı betonarme bir bina ile ekonomik değeri olmayan basit tek katlı briket duvarlı çatısı eternit olan kümes bulunmaktadır. Taşınmazın zemin katı depo ve garaj, diğer katları ise mesken olarak kullanılmaktadır. Zemin katın giriş kapıları ve pencereleri demir, 1. normal katın pencereleri alüminyum, diğer katların pencereleri PVC olarak yapılmıştır. Zemin kat 100,00 m2 + diğer katlar 120,00 m2 x 3 kat = 360 m2 olmak üzere toplam 460,00 m2 alanlıdır. Yıpranma %32 olarak tespit edilmiştir.

Taşınmazın Yeniçiftlik Mahallesi içinde olup, yakınında 2-3 katlı yapılar mevcuttur. Taşınmaz 51. sokağa cepheli, Bulvar caddesine yaklaşık 40 metre , Tekirdağ-İstanbul karayoluna kuş uçuşu yaklaşık 2.270 metre, denize 2.600 metre mesafededir. Belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanmaktadır. Ulaşım imkanı vardır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.