BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ECZACILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Edirne Bahçeşehir Koleji yöneticileri, Edirne Eczacılar Odasını ziyaret ederek 25 Eylül Eczacılar Gününü kutladı.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ECZACILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Edirne Bahçeşehir Koleji yöneticileri, Edirne Eczacılar Odasını ziyaret ederek 25 Eylül Eczacılar Gününü kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Eylül 2019 Perşembe 07:14
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ECZACILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Edirne Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Mahmut Boztürk, Lise Müdürü Aysun Yiğitsoy ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burcu Karadeniz, Edirne Eczacılar Odasını ziyaret ederek “25 Eylül Dünya Eczacılar Günü”nü kutladı. Edirne’de sağlık alanında emek ve hizmet veren tüm eczacılar adına Eczacılar Odası Başkanı Cenk Kes’i ve yönetim ekibini ziyaret eden okul yöneticileri “Sağlık sistemi içerisinde eczacılık mesleğinin rolü ve önemi tartışılmaz. Uluslararası Eczacılık Federasyonu’nun kuruluş günü olan ve Eczacılar Günü olarak kutlanan bu günde, aynı zamanda velimiz olan Eczacılar Odası Başkanımız Cenk Bey’i ziyaret etmek istedik, bu kutsal meslekte verdikleri hizmet ve emekleri adına kendilerine teşekkür etmek istedik. Bu vesileyle tüm eczacılarımızın gününü kutlar, her birine teşekkür ederiz.” dedi.

Bahçeşehir Koleji yöneticileri, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel’in, tüm gelirini ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimi için bağışladığı “Hayatım Eğitim” kitabını Eczacılar Odası yöneticilerine hediye ettiler.

Yapılan ziyaretten ve hatırlanmaktan ötürü mutluluklarını ifade eden Başkan Cenk Kes: “Mesleğimize verdikleri önem, bu özel günde yaptıkları ziyaret ve anlamlı hediyeleri için tüm eczacılarımız adına Bahçeşehir Koleji yöneticilerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.