Satılık Kargir Bina

Tekirdağ Çorlu'da kargir bina mahkemeden satılacak.

Satılık Kargir Bina

Tekirdağ Çorlu'da kargir bina mahkemeden satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Şubat 2021 Pazartesi 15:09
Satılık Kargir Bina

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Çorlu İlçe, Hıdırağa Mahallesi, 107 Ada, 4 Parselde kayıtlı kargir apartman vasıflı taşınmaz. Taşınmaz ulaşım, elektrik, su ve belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. İlçe merkezine, çarşı, pazar, cami ve resmi kurumlara yakın bir konumdadır. Taşınmaz bodrum+zemin+3 normal kattan oluşan betonarme karkas olarak inşa edilmiş bir binadır. Yapının zemin katında üç adet dükkan ve her bir normal katta birer adet daire bulunmaktadır. Normal katlarda yer alan daireler 3 oda, 1 salon, hol, mutfak, tuvalet banyo ve 3 balkondan oluşmaktadır. 1. Normal katta yer alan dairenin giriş kapısı çelik, iç kapılar ahşap, hol ve mutfak zemin kaplamaları çini olup, salon ve odalar marley kaplıdır. Mutfakta beton üzeri fayans kaplı mutfak tezgahı ve ahşaptan imal mutfak dolapları mevcuttur. Isınma sistemi sobalıdır. Diğer katlarda yer alan dairelerin 1. Normal katta yer alan daire ile benzer özellikte olduğu, ancak son derece bakımsız olduğu tespit edilmiştir. Binanın zemin katında yer alan dükkanlardan köşe konumda olan dükkan Miroğlu Börek Salonu olup, yapının bodrum katını da kullanmaktadır. Dış cephesi alüminyum ve camekan doğrama, zemin döşemeleri seramik, zemin kata tavanlar alçı tavan, duvarlar bir bölümü seramik bir bölümü saten alçı üzeri su bazlı boya ile boyalıdır. Alanı 29,50 m2 olarak ölçülmüştür. Bodrum kat imalathane olarak kullanılmaktadır. Miroğlu Börek Salonu yanında 14,50 m2 alana ve 28,00 m2 alana sahip iki dükkan bulunmaktadır. Genel durumları itibarıyla dükkanların hepsinin bakımlı olduğu tespit edilmiştir. Yapının zemin kat inşaat alanı 92 m2, her bir normal kat inşaat alanı da kapalı ve açık balkon çıkmalarıyla birlikte 103 m2 olarak ölçülmüştür. Binanın toplam inşaat alanı 444,75 m2'dir.

Tahmini bedeli  545.743 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu - Adalet Sarayı ÇORLU / TEKİRDAĞ'da, 29/03/2021 günü, saat 14:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/741116/emlak/bina-apartman/tekirdag-corluda-kargir-bina-mahkemeden-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.