BAŞKAN DEMİR'E BÜYÜK DESTEK

Yaşanan olaylar nedeniyle görevden alınan İYİ Parti Edirne eski İl Başkanı Ekrem Demir'e destek mesajı yağdı.

BAŞKAN DEMİR'E BÜYÜK DESTEK

Yaşanan olaylar nedeniyle görevden alınan İYİ Parti Edirne eski İl Başkanı Ekrem Demir'e destek mesajı yağdı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Mayıs 2022 Cumartesi 06:00
BAŞKAN DEMİR'E BÜYÜK DESTEK

İYİ Parti Genel Merkezi'nin talimatıyla İYİ Parti Edirne İl teşkilatı ve 9 ilçe teşkilatı kapatılmıştı. Görevden alınan Başkan Demir yaptığı açıklamada, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e ve partisine olan bağlılığını yinelemiş ve "süreci suhulet içinde takip edeceğiz" demişti.

İYİ Partili Demir'e içinde bulunduğu süreç nedeniyle birçok kesimden destek geldi. Edirneliler verdikleri mesajla Başkan Ekrem Demir'i bağırlarına bastı.

Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla Demir'e destek verirken şu ifadeleri kullandı... İşte Demir için atılan o destek mesajları...

"BİZLER BÜYÜK BİR İYİLER ORDUSUYUZ"

"Bizleri eksiklerimizle kabul edip sabırla doğrusunu öğrettiniz. Yeri geldi bir Ağabey, yeri geldi kardeş, yeri geldi arkadaş oldunuz...İYİ Parti Edirne'de varlığını Ekrem Demir ile ortaya koymuştur, aksini iddia eden varsa buyursun bütün cevaplar harfiyen bendedir..Bizler büyük bir İYİ,ler ordusuyuz."

"KARDEŞLERİMDİR DİYECEK KADAR BÜYÜK KALBİN VAR"

"Aramıza nifak sokmak isteyenler çok oldu ve bütün samimiyetin ve sabrınla bunlar gençtir akıl hocaları var inşallah yakın zamanda hatalarını anlarlar onlar benim kardeşlerimdir diyecek kadar büyük bir kalbin var."

"KALBEN BAĞLI OLDUĞUN GENEL BAŞKANIN VAR"

"Bu mütevaziliği gösterecek kadar  asil bir ailede yetişmiş olmanla beraber, her zaman inançla söylediğin bir söz vardı. İlk önce ülkem, sonra partim ve ben diyecek kadar memleket sevdan, kalben bağlı olduğun Genel Başkanımız var."

"GÜNEŞLİ GÜNLERİ BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ"

"Önümüzdeki güneşli günleri hep birlikte yaşayacağımıza olan inancımla, başta Ekrem DEMİR Başkanım olmak üzere tüm İYİ ve CESUR arkadaşlarıma desteği için teşekkür eder, sevgi ve saygılar sunarım."

"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"

"Allah sabredenlerle beraberdir. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Başaracağız…Başaracağız…Başaracağız…"

"TOPUMUZLA, TÜFEĞİMİZLE, ADAMLIĞIMIZLA"

"Topumuzla , tüfeğimizle Adamlığımızla, yeğenliğimizle Bilgimizle, yüreğimizle Varlığımızla, yokluğumuzla Ve tüm cesaretimizle Sayın Ekrem Demir Başkanın yanındayız…"

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.