Başkan Gürkan, ''faturayı bize kesiyorlar''

EDİRNE’YE YAKIŞMIYOR !

Başkan Gürkan, ''faturayı bize kesiyorlar''

EDİRNE’YE YAKIŞMIYOR !

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Nisan 2018 Çarşamba 09:14
Başkan Gürkan, ''faturayı bize kesiyorlar''

Edirne’nin en çok turist alan Karaağaç Mahallesi’ne giden Lozan Caddesi’nde Devlet Su İşleri tarafından yapılan köprü inşaatı nedeniyle açılan bay-pas yolu kente gelen turistlerden kralbet ve halktan büyük tepki alıyor. Toz duman içerisinde yoldan geçen vatandaşlar, bu yolun düzeltilmesini istiyor. Yolu DSİ’nin belediyenin bilgisi dışında açtığını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu işi biz yapmıyoruz fakat halk faturayı bize kesiyor” dedi.

Yaz sezonu ile birlikte trafik sıkışıklığının yaşandığı ve sürücülerin saatlerce geçiş için beklediği Tarihi Köprüler için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Günay Özdemir ile aynı düşüncede olduğunu belirtti.

“TARİHİ KÖPRÜLER TEK YÖN OLACAK”

İl Trafik Komisyonunda bu yönde karar alınması için gerekli görüşmeler yapıldığını ve Vali Günay Özdemir ile konuyu konuştuğunu belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sayın Valimiz ile yaptığımız görüşmede Tarihi Köprülerden gidişin tek  yönde olması konusunda mutabık kaldık. Edirne yönünden gidiş olacak, dönüş ise Mehmet Müezzinoğlu köprüsünden. Çünkü herkes bir an önce gideceği yere varmak isteyecek ve bu bölgede bir  çok işletme var. Onun için görüşümüz bu yönde oldu. Bununla birlikte biz köprülerin tamamen trafiğe kapatılmasına karşıyız. Çünkü zaten köprülerden büyük araç geçişi olmuyor. Ve bu bölgedeki işletmeler sorun yaşar. Bu arada köprülerin taşları bozulmuş ama bunun yapılması görevi Karayollarına ait. Proje kuruldan geçtikten sonra taşlarında  yapılacağına inanıyorum” dedi.

“FATURAYI BİZE KESİYORLAR”

Edirne’de güzel yapılan her işten herkesin pay çıkardığını ancak kötü yapılan her işin faturasının Belediyeye kesildiğini belirten Başkan Gürkan, “Karaağaç girişinde köprü yapılıyor ve burada yaşanan sorunlarla ilgili de belediyemiz suçlanıyor. Burada bizim hiçbir yaptırımımız yok” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.