Karkas Bina Satılacak

Kırklareli Demirköy'de karkas bina icradan satılacak.

Karkas Bina Satılacak

Kırklareli Demirköy'de karkas bina icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Nisan 2021 Çarşamba 15:28
Karkas Bina Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kırklareli İl, Demirköy İlçe, 47 Parsel, İĞNEADA Mahalle/Köy, İnşaat Mühendisi bilirkişi raporuna göre; dava konusu taşınmaz 226,55 m2 yüzölçümüne sahip olup arsa olarak kayıtlı olduğunu, keşif anında parsel üzerinde natamam bina bulunduğunu, betonarme karkas olarak inşa edilmeye başlanmış yağının yüzölçümü 200,00 m2 dir. bodrum kat ile birlikte 400,00 m2 yapı oluştuğunu, arsa üzerindeki yapının tamamlanma oranının %25 olduğunu, taşınmazın bulunduğu bölge inşa tarzı, halihazır durumu, ulaşım durumu, şehir merkezine ulaşım kolaylıkları, taşınmazın yakın çevresinde görülen konut ve ticaret gelişmelerinin dikkate alındığını belirterek kıymet takdiri yapılmıştır.

Tahmini bedeli  324.895 ₺ olan taşınmazın ihalesi, DEMİRKÖY ADLİYESİ - DEMİRKÖY İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'nde, 26.05.2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.