“SUYUN TASARRUFU” NU ANLATTILAR; ÖDÜL KAZANDILAR

Edirne Belediyesi’nin İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde düzenlediği Suyun Hayatımızdaki Önemi ve Suyun Tasarrufu Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

“SUYUN TASARRUFU” NU ANLATTILAR; ÖDÜL KAZANDILAR

Edirne Belediyesi’nin İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde düzenlediği Suyun Hayatımızdaki Önemi ve Suyun Tasarrufu Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Şubat 2021 Salı 06:01
“SUYUN TASARRUFU” NU ANLATTILAR; ÖDÜL KAZANDILAR

Edirne Belediyesi suyun hayatımızdaki önemi ile suyun tasarruflu kullanılması gerekliliğine dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak adına resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmişti.  İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde düzenlenen yarışmanın sonuçları belli oldu.

İŞTE RESİM YARIŞMASINDA İLK 3’E GİRENLER

İlkokul düzeyinde yapılan resim yarışmasının birincisi Filiz Okulları 1-B sınıfı öğrencisi Cihangir Eğe oldu. Puanlama sistemiyle yapılan yarışmanın ikinciliği ise aynı puana sahip 2 öğrenci paylaştı. Plevne İlkokulu 3-F öğrencisi Elvin Yaşa ile Filiz Okulları 1-B sınıfı öğrencisi Timur Demir ikincilik ödülünün sahibi oldu. Yarışmanın üçüncüsü ise Bahçeşehir Koleji 4-C sınıfından İsmail Mert Tutar oldu.

Ortaokul düzeyinde yapılan yarışmada ise Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu 6-G sınıfı öğrencisi Feyza Kalaycı birinci, Atatürk Ortaokulu 6-C öğrencisi Güneşsu Özcan ikinci, Ahmet Yenice Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencisi Başak Gökay üçüncü oldu.

Lise düzeyinde yapılan resim yarışmasına ise sadece 4 öğrenci katılım sağladığı için puanlama yapılmadı. Katılan tüm öğrencilere Katılım Ödülü ile ödüllendirilmesine karar verirdi. Bu isimler ise Tekirdağ Ebru Naim Fen Lisesi 9-B öğrencisi Dilara Arı, Edirne Sosyal Bilimler Lisesi Hazırlık B sınıfı öğrencisi İlksen Sarpdere, Edirne Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi 12-A sınıfı öğrencisi Hayri Batıkan Emir ile Edirne Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi öğrencisi 12-B sınıfından İlayda Tekkeli oldu. Katılımcılara kitap hediye edilecek.

Resim yarışmasında birinci 500 TL değerinde kırtasiye hediye çeki, ikinci Bluetooth Kulaklık, üçüncü ise flash bellek ile ödüllendirilecek.

İŞTE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA İLK 3’E GİRENLER

İlkokul düzeyinde yapılan Kompozisyon Yarışmasında birinci Bahçeşehir Koleji 4-B sınıfından Deniz Nalıncıoğlu, ikinci Şükrüpaşa İlkokulu 4-A sınıfından Ahmet Mandacı, üçüncü ise Plevne İlkokulu 3-C sınıfı öğrencisi Şirin Dilci oldu.

Yine ortaokul düzeyinde yapılan yarışmada Gazi Osmanpaşa Ortaokulu 6-A sınıfı öğrencisi Gökalp Zobu birinci, Abalar Ortaokulu’ndan Melisa Kapancı ikinci olurken; Meriç Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencisi Hüseyin Yalın Özbilge ile Selimiye İmam Hatip Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Ceylin Mergü üçüncülüğü paylaştı.

Lise düzeyinde ise Şehit Yıldız Gürsoy Kız İmam Hatip Lisesi 9-B sınıfından Elif Adlım birinci, Hasan Ali Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Melek Gezer ikinci, TED Koleji öğrencisi Nisa Kaplaner de üçüncü oldu.

İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde düzenlenecek olan Kompozisyon Yarışmasında ise birinci 500 TL değerinde kırtasiye hediye çeki, ikinci Bluetooth Kulaklık, üçüncüye ise flash bellekin sahibi olacak.

Tüm katılımcılara ise kitap hediye edilecek.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Cuma günü Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenecek törenle verilecek.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.