Belediyeye Ait Büfe Kiraya Verilecek

Kırklareli Babaeski'de belediyeye ait büfe 3 yıl kiraya verilecek.

Belediyeye Ait Büfe Kiraya Verilecek

Kırklareli Babaeski'de belediyeye ait büfe 3 yıl kiraya verilecek.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Mart 2021 Cumartesi 15:00
Belediyeye Ait Büfe Kiraya Verilecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Belediye Başkanlığının 02/03/2021 tarih ve E.486 sayılı onayı ile 23/03/2021 tarihine rastlayan Salı günü Babaeski Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda Belediye Encümeni huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile yapılacak.

Kiraya çıkarılan yerin muhammen bedeli ve geçici teminatı yukarıda çıkartılmış olup, geçici teminat %3, kati teminat %6’dır. Kati ve geçici teminatlar Kırklareli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne nakit olarak yatırılacaktır. Geçici teminat 23/03/2021 Salı günü  saat 12:30’a kadar yatırılacaktır.

Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İhale şartnamesi her gün mesai saatleri içinde Kırklareli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görülebilir ve şartname 75,00.-TL karşılığında satın alınabilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.