“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Dr. Önder Arpacı görevine resmen başladı. Dr. Arpacı, “Tarihsel geçmişi, coğrafi konumu, sosyal ve kültürel yapısı ile büyük bir öneme sahip Serhat Şehri Edirne’de eğitimin sorumluluğunu üstlenmek benim için büyük bir onurdur.” dedi.

“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Dr. Önder Arpacı görevine resmen başladı. Dr. Arpacı, “Tarihsel geçmişi, coğrafi konumu, sosyal ve kültürel yapısı ile büyük bir öneme sahip Serhat Şehri Edirne’de eğitimin sorumluluğunu üstlenmek benim için büyük bir onurdur.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Aralık 2018 Salı 09:00
“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”


 

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Dr. Önder Arpacı görevine resmen başladı. Dr. Arpacı Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada, eğitimdeki başarının arttırılması için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Dr. Arpacı tarafından Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü iken, Bakanlığımızın takdirleriyle bugünden itibaren güzel kentimiz Edirne’de görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tarihsel geçmişi, coğrafi konumu, sosyal ve kültürel yapısı ile büyük bir öneme sahip Serhat Şehri Edirne’de eğitimin sorumluluğunu üstlenmek benim için büyük bir onurdur. Çağımızda hızla değişen teknoloji, eğitimde de kalite beklentilerini yükseltmekte ve eğitim paydaşlarının sorumluluğunu arttırmaktadır. Eğitimde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak; sürdürülebilir kalitenin oluşturulması büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için; yüreği Türkiye için çarpan, milli, ahlaki ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek hepimizin görevidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Yolunda yürüyen bir yolcunun yalnız ufku görmesi yeterli değildir. Muhakkak ufkun ötesini de görmesi ve bilmesi lazımdır.’ sözü bizlere ışık tutmaktadır. Türkiye’nin en başarılı illerinden biri olan Edirne’de eğitim alanında başarının artırılması, eğitim ortamlarının daha da iyileştirilmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız vardır. Bu anlamda başta öğrenci velilerimizin, hayırseverlerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin bize destek vereceklerinden eminim. Tüm kurumlarımızda, eğitim bileşenleri ve eğitim paylaşanları ile; sevgi, saygı, barış, hoşgörü ve karşılıklı anlayış içerisinde, ortak akılda hareket etmek suretiyle, Edirne’de eğitim-öğretimi daha üst seviyelere birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Güzel şehrimizin eğitim liderliği bize verildiğinde en çok güvendiğim, ilimizde görev yapan yöneticilerimiz ve özellikle öğretmenlerimiz olmuştur. Ekip ruhu ile sizlerin tecrübe ve heyecanınızla birlikte, birçok başarıya birlikte imza atacağız. Hedefimiz eğitimde kalitenin arttırılması, her alanda sürekli iyileşme ve gelişmedir. Okullarda bilimsel, sosyal, sportif ve kültürel çalışmaların daha fazla yapılması için azami gayret göstereceğiz. Edirne’de bugüne kadar görev yapan İl Milli Eğitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Bu güzel kentte birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik içinde hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Görev sürem boyunca birlikte görev yapacağımız tüm yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimize başarılar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Kerem Filiz

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.