ANTRENÖRLÜK KURSU SONA ERDİ

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun Edirne’de düzenlediği 1/2/3 kademe antrenörlük kursu sona erdi.

ANTRENÖRLÜK KURSU SONA ERDİ

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun Edirne’de düzenlediği 1/2/3 kademe antrenörlük kursu sona erdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Ağustos 2021 Cumartesi 06:13
ANTRENÖRLÜK KURSU SONA ERDİ

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Teknik Kurul Üyesi ve il Temsilcisi Hasan Sedat Köksoy, kursun ardından gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“Edirnemizin ev sahipliği yaptığı 100 kursiyerimizi ağırladığımız bir kurs süreci oldu 3 gün süren bu kursta Türkiyemizin çeşitli illerinden kursiyerlerimiz iştirak etti. Öncellikle Gençlik İl Müdürlüğü Kel Aliço tesislerinde 2 kademe kursiyerlerimiz,  1 kademe kursiyerlerimiz Dsi Fitness spor salonunda ve 3 kademe kursiyerlerimiz ise Montana spor salonunda uygulamalı derslerinin eğitimlerini aldılar.

İlimizde Trakya üniversitesi spor fakültesinin 2013 yılından beri Fitness antrenörlük bölümünden mezun vermekte ve Fitnnes sektöründe önemli nokta görev yapmaktadır.

3 kademe denklik kursunda 38 kursiyerlerimiz tübesyo mezunu olarak yer aldı. Kursumuzda Türkiye’nin Fitness sektörün de tanınmış hem alanda hem bu işin üniversitesinden eğitmenlerimiz görev aldılar. Doç. Dr İsa Sağıroğlu eğitmen eğiticisi Oğuz Bora ve Şehmus Demir yer aldı. Çok verimli geçen eğitimlerden sonra kursiyerlerimiz sınavlarına girdiler tüm kursiyerlerimiz bundan sonraki mesleki alanda başarılar diliyorum.

Başta bu tür kursları bize sunan Federasyon başkanımız sayın Niyazi kurt beyefendiye Gençlik il spor Müdürümüz Selim Ak, şube müdürümüz Murat ulaştır,  DSİ spor salonu Kamil derviş ve montana spor salonu Murat beye kapılarını bize açtıkları için Federasyonumuzun ve kendi adıma teşekkür ediyorum. İnşallah ilimizde bir Türkiye şampiyonası düzenlenmesi için yoğun çaba harcayacağız.”

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.