BİRLİK ÜYELERİ SEÇİLDİ

Edirne İl Genel Meclisi’nin dün yapılan oturumunda, Orta ve Güney Edirne Katı Atık Yönetim Birliği ile Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği üyeleri seçildi.

BİRLİK ÜYELERİ SEÇİLDİ

Edirne İl Genel Meclisi’nin dün yapılan oturumunda, Orta ve Güney Edirne Katı Atık Yönetim Birliği ile Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği üyeleri seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Nisan 2019 Cuma 09:31
BİRLİK ÜYELERİ SEÇİLDİ

Edirne İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları devam ediyor. Dün İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan oturuma Meclis 1’inci Başkanvekili Şenol Kılıç Başkanlık yaptı. Toplantıda yapılan seçimlerde, Orta ve Güney Edirne Katı Atık Yönetim Birliği ile Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği üyeleri seçildi.

ORTA EDİRNE KATI ATIK YÖNETİM BİRLİĞİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Orta Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Asil Üyelik seçimlerinde CHP Grubu, Yaşar Sasa, Mustafa Üstün, Zafer Sünter ve Ahmet Sarıgül’ü önerdi. AK Parti Grubu, Uzunköprülü meclis üyelerinin birlikte olmasının daha faydalı olacağını ve AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut’un da CHP Grubu’nun önerdiği listeye eklenmesi durumunda oybirliğiyle karar alabileceklerini belirtti. Bunun üzerine CHP üyeleriyle görüşen CHP Grup Başkanvekili Erdoğan Gümülcineli, Ahmet Sarıgül’ü listelerinden çıkararak, AK Partili Nedret Akbulut’u önerdi. Listenin bu hali oybirliğiyle kabul edildi. Yedek Üyelik için önerilen Ahmet Sarıgül ve İbrahim Dalkıran da oybirliğiyle kabul edildi.

GÜNEY EDİRNE KATI ATIK YÖNETİM BİRLİĞİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Güney Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Asil Üyelik Seçimi için CHP Grubu Erdinç Can, Erdoğan Gümülcineli ve Şenol Kılıç isimlerini önerirken, AK Parti Grubu Halil Bayazıt, Hüseyin Filiz ve İsmet Özçiftçi isimlerini önerdi. Yapılan işari oylama sonucu 16’şar oy alan CHP’li Erdinç Can, Erdoğan Gümülcineli ve Şenol Kılıç, Birliğin asil üyeliğine seçildi.

SAROS TURİZM MERKEZİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği Asıl Üyelik seçiminde, CHP Grubu Sezgin Gündoğdu, Erdinç Can, Erdoğan Gümülcineli ve İsmail Alış isimlerini önerirken, AK Parti Grubu İsmail Keleş, Halil Bayazıt, Hüseyin Filiz ve İsmet Özçifçi isimlerini önerdi. Yapılan işari oylama sonucu 16’şar oy alan CHP’li Sezgin Gündoğdu, Erdinç Can, Erdoğan Gümülcineli ve İsmail Alış, Birliğin asil üyeliğine seçildi. Birliğin Yedek Üyelik seçiminde de CHP Grubu’nun önerdiği Şenol Kılıç ile Tuncay Taşkın 16’şar oy alarak, yedek üye olarak seçildi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.