BÖREKTAR’IN YENİ ADRESİ ALTAY

Edirne Altay Futbol Okulu’nun yeni antrenörü Gökhan Börektar oldu.

BÖREKTAR’IN YENİ ADRESİ ALTAY

Edirne Altay Futbol Okulu’nun yeni antrenörü Gökhan Börektar oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ağustos 2018 Çarşamba 08:27
BÖREKTAR’IN YENİ ADRESİ ALTAY

Edirne Altay Futbol Okulu’nun yeni antrenörü Gökhan Börektar oldu. Edirne Altay Futbol Okulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Daha önce prensipte anlaşılan genç hocamızla bu gün tekrardan tesislerimizde bir araya gelen Altay spor okulları Edirne Direktörü ve Gökhan Börektar ile bir senelik anlaşmaya varıldı. 1992 Doğumlu olan Genç hocamız eğitimini Kırkpınar Beğen Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük’de aldıktan sonra Edirne özel İdare de antrenörlük yaptı. En son Galatasaray Edirne’de görev alan hocamız ile kendisini siyah beyaza bağlayan sözleşmeyi imzaladık.

Kendisini siyah beyaza bağlayan imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunan Börektar, “Futbolda Alt yapıya önem veren Altay Spor Kulübüyle anlaştığım için mutluyum. Genç Sporcularımızı en iyi şekilde Eğiteceğiz ve ilerisi için güzel planlarımız var. Herkes için hayırlısı olsun.” Dedi.

Edirne Altay Futbol Okulu’nun Sportif Direktörü Doğukan Doğan da , “Genç, dinamik bilgili bir hocayla anlaştığımız için çok mutluyum. Edirne’miz için çok güzel projelerimiz var. Futbol okulumuza hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.