"GURUR İLE GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUM"

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Edirne’ye gelişinin 90. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

"GURUR İLE GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUM"

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Edirne’ye gelişinin 90. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Aralık 2020 Pazartesi 06:37
"GURUR İLE GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUM"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’yi ziyaret edişinin 90. yıl dönümünü büyük bir şeref ve gururla kutlandığını belirten İba, mesajında Atatürk’ün Edirne'ye gelişinin yıl dönümünde saygı, sevgi, minnet ve rahmetle andığını belirterek, şunları kaydetti:

“Daha önce Kurtuluş Savaşı döneminde iki kez Edirne’mize gelen Ata’mız, Cumhurbaşkanı olduktan sonra yurt gezilerine başlamış ve üçüncü kez 21 Aralık 1930 tarihinde Edirne’mizi ziyaret etmiştir. Hemen hemen her konuşmasında Milli Mücadelenin asıl kahramanlarının aziz Türk milleti olduğunu ifade eden Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ilimizi ziyaret etmesi bizlere her zaman ayrı bir gurur ve mutluluk yaşatmıştır.

Bu ziyaretlerinde halkın sıkıntıları dinleyerek, inkılapların prensiplerini, felsefesini ve yeni Türk devletinin ilkelerini anlatan ve Türk milletinin yüksek vasıflarına güvenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, yüreğimizdeki yeri hiçbir zaman değişmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük önder Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, serhat şehri Edirne’mize gelişinin 90. yıl dönümünde duyduğumuz gurur ile günümüzü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.