Satılık 1+1 Daire

Kırklareli/Merkez Karakaş'ta 1+1 daire icradan satılacak.

Satılık 1+1 Daire

Kırklareli/Merkez Karakaş'ta 1+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Şubat 2021 Perşembe 15:38
Satılık 1+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,   Taşınmaz tapu kayıtlarında Kırklareli ili, Merkez ilçe, Karakaş Mahallesi, Sırtbağları Mevkii, 695 Ada, 4 Parselde bulunmaktadır. A Blok, 4. Kat, 109 No'lu bağımsız bölümdedir. 6/1206 arsa paylı olup, bağımsız bölüm niteliği konuttur. Taşınmazın tam adresi Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Karakaş Mah. Edirne Caddesi, Stüdyo Rezidans No:39 - A Blok 4. Kat 109 No'lu konuttur. Kırklareli ili, Merkez ilçe, Karakaş Mah. 695 Ada, 4 Parsel şehir imar planı içinde konut alanında kalmaktadır. Kırklareli ili, Merkez ilçe, Karakaş Mah. Edirne Caddesi 695 Ada, 4 Parsel üzerinde 5 katlı A Blok ve 4 katlı B Bloktan oluşan betonarme karkas binalar (Stüdyo Rezidans) mevcuttur. A Blok normal 4. kat 109 no'lu konut salon + mutfak, oda, hol, banyo, duş ve balkon bölümlerinden ibarettir. Halihazır yerinde banyo ile duş birlikte kullanılmaktadır. Salon + mutfak ve odanın zeminleri laminat parke ile döşelidir. Banyonun duvarları tavana kadar fayans ile kaplıdır. Banyoda duşakabin klozet ve dolaplı lavabo mevcuttur. Salonun mutfak bölümünde ahşap mutfak dolapları ve tezgahı mevcuttur. Giriş kapısı çelik, iç kapılar panel, dış pencereler ise plastik doğramadır. Isınma şekli merkezi sistem doğalgazlıdır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör mevcuttur. A blok normal 4. kat 109 no'lu konutun alanı 63,00m2'dir. Şehir merkezine uzak sayılabilecek bir mevkiide bulunan 695 Ada, 4 Parsel tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup, üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmış, yakın çevresi konutlar + işyerleri + resmi daireler + meslek yüksekokulu + okul + cami + park olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli 150.000 ₺ olan taşınmaz için ihale, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 19/03/2021 günü saat 14:45'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/732123/emlak/konut/kirklareli-merkez-karakasta-1-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.