“BU SEÇİMİ ALACAĞIMIZA EMİNİZ!”

AK Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayhan Dinç düzenlediği basın toplantısında, “Edirne’de Belediye Başkanı 45 bin oyla Koray Uymaz olacaktır. Bu seçimi alacağımıza eminiz.” dedi.

“BU SEÇİMİ ALACAĞIMIZA EMİNİZ!”

AK Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayhan Dinç düzenlediği basın toplantısında, “Edirne’de Belediye Başkanı 45 bin oyla Koray Uymaz olacaktır. Bu seçimi alacağımıza eminiz.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Mart 2019 Cuma 08:26
“BU SEÇİMİ ALACAĞIMIZA EMİNİZ!”

AK Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayhan Dinç, kentte bulunan bir restoranda dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dinç, her mahallede seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve notlarını aldıklarını belirttikten sonra 31 Mart yerel seçimleri hakkında iddialı konuştu. Dinç, yerel seçimlerde hükümet partisinin adayının desteklenmesi gerektiğini söyledikten sonra 31 Mart’ta Av. Koray Uymaz’ın 45 bin oyla Edirne Belediye Başkanı olacağını söyledi.

“YEREL SEÇİMDE HÜKÜMETİN PARTİSİNİ DESTEKLEMEK LAZIM”

AK Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayhan Dinç, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, “Gençlik yıllarından beri siyasetin içindeyim. AK Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu üyeliği ve belediye meclis üyeliği adaylığı. Uzun yıllardır Edirne’de esnaflık yapıyoruz. Belli başlı STK’larda başkan ve başkan yardımcılığım bulunuyor. Edirne Belediye Başkan Adayımız Koray uymaz ve parti teşkilatımız bu görevi bize layık gördü. Belediye Meclis Üyeliği sıralamasında yer aldık. Edirne’de mahallelerde geziyoruz. Esnaflarımızla görüşüyoruz. Herkesin sıkıntıları var, notlarımızı alıyoruz. Vatandaşlara projelerimizi anlatıyoruz. 31 Mart’ta kazanan biz olacağız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Edirne halkından destek bekliyoruz. Bu bir hizmet seçimi, yerel seçim. Bu seçimde hükümetin partisini desteklemek lazım. Hükümetin partisi olmayan partiler vardır. Hizmetler çok değişmez. Hükümetin belediye başkanları, bakanların kapılarını çaldığında farklı destekler olabilir.” ifadelerini kullandı.

“45 BİN OYLA KAZANACAĞIZ”

Av. Koray Uymaz’ın Edirne için güzel bir aday olduğunu söyleyen Dinç, “Siyasetin içinden gelen bir aday. Edirne halkından desteklerini bekliyoruz. 31 Mart günü vatandaşların sandık başına gitmelerini istiyoruz. Edirne bizim Edirne’miz. 1 Nisan sabahında kazanan biz olacağız. Edirne halkı en çok içme suyu, ulaşım ve alt yapıdan şikayetçi. 1 Nisan itibari ile gereken çalışmaları başlatacağız. Alt yapı sıkıntısını yıl içerisinde çözeceğiz. Edirne’de Belediye Başkanı 45 bin oyla Koray Uymaz olacaktır. Bu seçimi alacağımıza eminiz. Belediyeyi aldığımızda Belediye Meclis üyesi sayımız 16-17 dağılımında olur.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.