BU SOKAKLARA DİKKAT!

Hafta sonlarında, Bostanpazarı adeta pazaryeri konumuna geliyor. Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen komşu ülke insanları buradaki esnaflardan ihtiyaçları olan ürünleri alıp memleketlerine gidiyorlar.

BU SOKAKLARA DİKKAT!

Hafta sonlarında, Bostanpazarı adeta pazaryeri konumuna geliyor. Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen komşu ülke insanları buradaki esnaflardan ihtiyaçları olan ürünleri alıp memleketlerine gidiyorlar.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Nisan 2019 Pazartesi 07:49
BU SOKAKLARA DİKKAT!

Burada bazı esnafların  gelen turistleri karşı uygulamalarında huzursuz olduklarını belirten  Talatpaşa Mahallesi Kırmızı Gül Caddesi esnafları” hepimiz yasalar çerçevesinde  çevremizdeki esnaflara da saygılı davranarak gelen komşularla alışveriş yapmalıyız. Onlar bizim velinimetimiz. Kıymetini bilmeliyiz. Onlar olmadığı zaman bu sokaklar  suyu çekilmiş  değirmene dönüyor. Bunu akıldan çıkarmayalım. Gelen misafirlerin rahat hareket edebilmeleri için kolaylık sağlanmalı. Bakıyoruz bazı esnaflarımız işyerleri önünde kaldırımlarda mallarını sergiliyor.Bu durum Belediye Zabıtalarınca denetlenmeli.” Dediler

ARAÇLARA PARK YERİ SAĞLANMALI

Alışveriş amacıyla Edirne’ye gelen turistlerin araçları için  yeterli park akalın bulunmadığından yakınan vatandaşlar;” Edirne ekonomisine büyük katkı yapan bu insanların araçlarını park edebilecekleri bir yer bulunmalı. Çoğul araçlarını caddelere park ediyor.Bunlar haklı olarak Trafik ekiplerince uyarılıyor. Bu konu gündeme getirilmeli.Ayrıca bu insanların tuvalet ihtiyaçlarını karşılayacak tuvalet yok. Uygun bir yere kadın ve erkekler için tuvalet yapılmalı. Her şeyden önemlisi, özellikle  alışveriş yapan komşularımızın yoğun olarak  bulundukları hafta sonlarında  bu sokaklar sıkı denetlenmeli, Onların sırtından para kazanmak isteyenler ve sağlıksız ürün satmak isteyenlere engel olunmalı. Zaten dar olan bu sokakların kaldırımlarının işgal edilmesi önlenmeli. Edirne , ülke ekonominin darda olduğu bir zamanla komşu ülkelerden gelen insanlarla  ayakta kalıyor,Ekonomik zorluklardan etkilenmiyor. Onun için bu insanları tedirgin edecek uygulamalara izin verilmemeli, gerekli denetimler yapılmalı” uyarısında bulundular

Fikri Yalın 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.