Satılık 3+1 Daire

Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Şubat 2021 Cuma 16:07
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kemalettin Mahallesi, 650 Ada, 113 Parselde kayıtlı Müfrez Arsa nitelikli taşınmaz. Taşınmaz tapuda her ne kadar arsa niteliğinde ise de üzerinde zemin+3 normal+çatı katından oluşan betonarme yapı bulunduğu, şehrin merkezine yakın olup her türlü altyapı, elektrik, ulaşım, su, temizlik ve belediye hizmetlerinden faydalanan bir konumdadır. Binanın giriş katı garaj ve depo olarak, her bir normal katı mesken olarak kullanılmaktadır. Dış cephesi sıvalı ve boyasız, giriş kapısı camlı demir doğramadır. Asansör bulunmamaktadır. Doğalgaz ana kolon v tesisatı çekili halde olup, dairelerin sadece ikisinde doğalgaz saati takılıdır. Depo ve garaj olarak ayrılan kısım 62 m2, giriş kısmı 15 m2 ve normal katlardaki her bir mesken 108 m2 şeklinde projelendirilmiştir. Normal katlarda bulunan meskenler 3 oda, salon, mutfak, banyo ve WC hacimlerinden oluşmakta olup duvarları sıvalı ve boyalıdır. Mutfakta mutfak dolapları mevcuttur.

Tahmini bedeli 846.450 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu - Adalet Sarayı ÇORLU / TEKİRDAĞ'da, 29/03/2021 günü saat 14:15'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/739813/emlak/konut/tekirdag-corluda-3-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.