CAN, GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu dün Keyif Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ayhan Can, üyelerin güven oylarını alarak tekrar başkan seçildi.

CAN, GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu dün Keyif Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ayhan Can, üyelerin güven oylarını alarak tekrar başkan seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Şubat 2018 Pazartesi 10:28
CAN, GÜVEN TAZELEDİ

    Seçimin ardından Ayhan Can'ın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 
    Asil Üyeler: Ayhan Can, Fevzi Göktaş, Hasan Damak, Mehmet Ali İpek, Yunus Ayırbaz
    Yedek Üyeler: Murat Çim, Serkan Hüseyinca, Cemil Dere, Nadi Meriç, Ufuk Akbakır
    Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu dün Keyif Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrenin Divan Başkanlığını 29. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkan Vekili İbrahim Erdem Çobanoğlu, Divan Başkan Vekilliğini 29. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Dalkıran, Katip Üyelikleri ise Kooperatif Ortaklarından Hasan Bilginer ve Metin Adrian yaptı. 
    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurul, çalışma raporu, denetim kurulu raporu ile bilanço ve gelir gider tablolarının okunması ve ibra edilmesiyle devam etti.
SEZEN: “HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIM”
    Sonrasında genel kurula katılan AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen'de burada bir selamlama konuşması yaparak, “ Genel kurulun Edirne'ye ve esnaflarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle Ayhan Can'a ve ekibine de yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Edirne Milletvekili olarak her zaman sizlerin yanındayım. Çoğu zaman burada olamasam bile gönlüm sizlerle beraber. En ufak bir sıkıntınızda yapabileceğim ne varsa elimden gelen gayreti göstermeye bugüne kadar çalıştım bundan sonra da devam edeceğim. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın.” ifadelerini kullandı. 
    CAN: “HER ZAMAN ESNAF VE SANATKARLARIN YANINDAYIM”
    Mevcut Başkan Ayhan Can, her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduğunu belirterek, “Çok heyecanlıyım. Genel Kurulumuzun esnaf ve sanatkarlara hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 5 yıldan beri başkanım, 2'nci dönemim olacak bu seçimin ardından. Tek listeyle seçime gitmemiz iyi hizmet ettiğimi, hiç kimseyi geri çevirmediğimi gösteriyor. Bende esnafım, esnaf ve sanatkarların her zaman yanındayım. 2017 yılı tabi bazı konularda iyi geçmedi, 2018'in daha iyi geçmesini istiyorum. Seçimlerin ardından ilk yapacağım şey, esnaf ve sanatkarların sorunlarını Ankara'ya ileterek daha fazla finansman sağlamak ve Oslobet 5 yıllık olan kredileri 8-10 yıla kadar çıkarmayı sağlamak olacak.” dedi.
    Konuşmaların ardından açık oylamayla yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ayhan Can tekrar başkan seçildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.