Çanakkale Çan'da iki katlı kargir bina ve eklentileri satılacak

Çanakkale Çan'da 275 m² arsa üzerinde iki katlı kargir bina ve eklentileri icradan satılacak.

Çanakkale Çan'da iki katlı kargir bina ve eklentileri satılacak

Çanakkale Çan'da 275 m² arsa üzerinde iki katlı kargir bina ve eklentileri icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Nisan 2021 Pazar 18:28
Çanakkale Çan'da iki katlı kargir bina ve eklentileri satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Çan İlçe, 0 Ada, 1642 Parsel, TERZİALAN ÇAKMAKÇAYIR Mahalle/Köy, köyiçi Mevkii, Çanakkale Çan Terzialan 1642 parsel sayılı taşınmaz tapu kayıtlarında avlulu iki katlı ahşap ev ve biriket ev ve kuruluk vasfındadır. Geometrik olarak yamuk şekline yakın bir parseldir. Parsel topoğrafik olarak yol kotunun altında ve düz bir yapıya sahiptir. Köy merkezine yaklaşık kuş uçumu 160,00 mt mesafededir. Köy içi yol kenarındadır. Köy merkezine yakındır. Tamir ve tadilat gerektirir. Arsa: Bulunduğu konum mevkii alanı şekli itibariyle değeri 38.500,00 TL Briket ev: (5,65*7,80 mt) ebatlarında konut tarzı biriket ile yığma tarzda yapılmış bir binadır. Kullanılmamaktadır. Çatısı Marsilya tip kiremit kaplıdır. Binanın önünde kapalı indirme vardır ve çatısı etermit kaplıdır. Dışı sıvalı üzeri badanalıdır. 1/A sınıfında değerlendirilebilecek bu yapı yıpranma oranı %32 olabileceği buna göre 5.544,01 TL İki katlı Bina: binanın zemine oturduğu alan 62,90 mt2 olup iki katlıdır. Binanın dışı sıvalı olup dış cephesi boyalıdır. Bina yığma tarzda konut olarak yapılmış ve konut olarak kullanılmaktadır. Pencereler Pvc ve ahşaptır. Sıva düz sıvadır. Çatısı marsilya tip kiremit kaplıdır. Soba ısıtmalı standart köy evlerindendir. 3/A sınıfında değerlendirilebilecek bu yapı yıpranma yapı %75 olabileceği buna göre değeri 30.821,00 TL taşınmazın içerisinde ve sınırlarında muhtelif yaşlarda 2 adet erik 2 adet incir 1 adet çardak asması 1 adet şeftali ağacı bulunmaktadır. Ağaçların değeri 575,00 TL toplam değeri 75.440,01 TL. olup ayrıntılı bilirkişi raporları dosyada mevcuttur.Terzialan Belediyesi imar durumu: (Uygulama imar planı içerisinde kalmaktadır. Bitişik Nizam, Kat adedi:3 Yola Terk miktarı: 1 m2) dosyasında mevcuttur.

Tahmini bedeli  75.440 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇAN ADLİYESİ MAHKEMELER YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ODASI'nda, 03.06.2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.