Çanakkale'de 2+1 102 m² dubleks daire satılacak

Taşınmaz, Cevatpaşa Mahallesi, Donanma Sokak No:4 Kent Evleri Sitesi Daire:10 adresindedir. Dubleks daire icra yoluyla satılacak.

Çanakkale'de 2+1 102 m² dubleks daire satılacak

Taşınmaz, Cevatpaşa Mahallesi, Donanma Sokak No:4 Kent Evleri Sitesi Daire:10 adresindedir. Dubleks daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Haziran 2021 Perşembe 16:59
Çanakkale'de 2+1 102 m² dubleks daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Yakın çevresinde çok sayıda konut ağırlıklı yapılaşmalar yer almaktadır. Bölge üst ve orta gelir grubu tarafından yatırım ve yerleşim amaçlı olarak talep görmektedir. Taşınmazın sahile yakın olması ,ulaşım olanakları bakımından zengin olması alt yapı imkanlarından eksiksiz olarak yararlanması gibi durumlar değerini olumlu yönde etkilemektedir. 246,39 m2 alan üzerinde betonarme yapı tarzında inşa edilmiş olan 4 katlı yapı bulunmaktadır. Yapı zemin kat üzeri 3 normal kat ve çatı katından meydan gelmektedir, dubleks mesken vasfındadır ve 3.kat ve çatı katında bulunmaktadır. Mimarlık hizmetlerine göre III-B yapı grubunda olan yapı %100 inşa seviyesinde olup, ikamet edilir durumdadır. Yapının 5-10 yaş aralığında olduğu tahmin edilmektedir. Salon, 2 oda, mutfak, banyo + wc, antre, koridor, merdiven holü, ebeveyn banyosu, balkon ve teras mahallerinden meydana gelmekte olup net kullanım alanı 102,90 m2 olarak ölçülmüştür, dış kapıları çelik kapı,iç mekan kapıları ise amerikan panel kapı olarak imal edilmiştir, ısı camlı pvc pencere doğramaları bulunmaktadır, Zeminler mutfak, banyo+wc ve koridorda seramik, diğer alanlarda laminat parke kaplamalıdır, Duvarları; oda, salon ve koridorlarda alçı sıva üzeri saten boya, ıslak hacimlerde seramik kaplamalıdır, Tavanları alçı sıva üzeri saten boyalı olup, Banyo tavanları asma tavandır ve duşa kabinler mevcuttur. Mutfak dolapları akrilik kapaklı mdf olup, çimstone mutfak tezgâhı ve davlumbaz bulunmaktadır. Katlar arası çıkış merdiveni betonarme üzeri ahşap basamaklı ve alüminyum korkulukludur.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.