Çanakkale'de Satılık daire

Çanakkale merkez Kepez Mahallesi'nde 135 m² daire icradan satılacak

Çanakkale'de Satılık daire

Çanakkale merkez Kepez Mahallesi'nde 135 m² daire icradan satılacak

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Nisan 2021 Pazar 15:03
Çanakkale'de Satılık daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 310 Ada, 1 Parsel, KEPEZ Mahalle/Köy, ÇINARPARE Mevkii, D/ZEMİN/-/2 Nolu Bağımsız Bölüm Çevresi duvar ile çevrili, bloklar arası taş kaplaması yapılmış sitenin çeşitli süs bitkileri, ağaçları ve çimlendirilmesi ile peyzajı yapılmış bakımlı bahçesi bulunmaktadır. Bazı blokların altında kapalı otopark mevcuttur. Söz konusu bağımsız bölüm asansör çıkışına göre soldan birinci daire olup, katında 2 daire bulunmaktadır. Site girişi yapılan Seyit Onbaşı Caddesi ve site içerisine cephesi bulunmaktadır. Mimarlık hizmetlerine göre IV. sınıf A grubu yapılardan olan bloklar %100 inşa seviyesinde olup, söz konusu mesken boş durumda olup, ikamet edilebilir durumdadır. Bakımlı durumdadır ancak içerisinde tesisat ve duvarlardan kaynaklı su alma sebebiyle duvarlarda kısmi kabarmalar ve parkelerde yer yer şişmeler mevcuttur. Ana taşınmazın merdiven basamak ve sahanlıkları granit kaplamalı, korkulukları alüminyum doğramadır. Onaylı mimari projesi itibariyle; birinin içinde ebeveyn banyosu +wc ve giyinme odası olan 3 oda, salon, mutfak, banyo+wc, antre ve 2 balkonda oluşmakta olup, balkonlar dahil yaklaşık net 135.14 m2 lik kullanım alanına sahiptir. Doğalgaz sistemli ısıtmalı olan dairenin, çelik giriş kapısı, Lake boyalı ahşap oda kapıları ile ısı camlı ahşap görünümlü pvc pencere doğramaları ve balkon kapıları bulunmaktadır. Meskenin zeminleri banyo+wc lerde, antre ve balkonlarda seramik diğer alanlarda laminat parke kaplamalıdır. Duvarları; oda, salon ve koridorda alçı sıva üzeri saten boya, banyo+wc de seramik kaplamalıdır. Salonda kısmen duvar kağıdı kaplama yapılmıştır. Tavanları alçı sıva üzeri saten boyalı olup yer yer kabarmalar bulunmakla birlikte, Salon, mutfak ve antre tavanında gizli aydınlatmalı kısmi asma alçı tavanlar oluşturulmuştur. Banyo tavanları desenli asma tavandır. Duş kabini ve modüler banyo dolabı mevcuttur. Mutfak dolapları akrilik kapaklı Mdf'lam olup, çim stone tezgâhı, bulunmaktadır. Giyinme odası duvarları mevcuttur. Söz konusu mesken şehrin gelişmiş konut alanlarının yoğun bulunduğu alanda olmakla birlikte Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Toplu taşıma araçları güzergâhına yürüme mesafesinde üzerinde yer almaktadır.

Tahmini bedeli  590.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇANAKKALE ADLİYESİ ZEMİN KAT AZ-26 NOLU MEZAT SALONU MERKEZ/ÇANAKKALE'de, 08.07.2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.