Çanakkale merkezde 68 m² 1+1 daire satılacak

Çanakkale İl, Merkez İlçe, 180 Ada, 19 Parsel, KEMALPAŞA Mahalle/Köy, -1/-/2 Nolu Bağımsız Bölüm A grubu yapılardan olan daire icra yoluyla satılacak.

Çanakkale merkezde 68 m² 1+1 daire satılacak

Çanakkale İl, Merkez İlçe, 180 Ada, 19 Parsel, KEMALPAŞA Mahalle/Köy, -1/-/2 Nolu Bağımsız Bölüm A grubu yapılardan olan daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Ağustos 2021 Çarşamba 16:05
Çanakkale merkezde 68 m² 1+1 daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  yapı oldukça bakımsızdır. Apartman kapısı kapalı olması ile birlikte daire kapısı bulunmamaktadır. Daireler uzun süredir kullanılmadığı için apartmanda elektrik bulunmamaktadır. Taşınmaz konum itibariyle şehrin en önemli merkezlerine yürüme mesafesinde olup Çanakkale Feribot İskelesine yaklaşık 130 m mesafede yer almaktadır. Onaylı mimari projesi ve yerinde inceleme itibariyle 1 yatak odası, yatak odasından çıkılan 1 kapalı balkon, 1 salon, 1 mutfak , 1 wc olmak üzere balkon dahil yaklaşık net 68,00 m2 lik kullanım alanına sahiptir. Daire bakımsız olup elektrik bağlantısı bulunmamakla birlikte içerisinde klima bulunmaktadır. Dairenin uzun zamandır kullanılmadığı düşünülmekle birlikte parkelerinin kalkmış ve boyalarının bozulduğu görülmüştür. Daire içerisindeki doğalgaz bağlantılarının söküldüğü ve boyaların bozulduğu görülmüştür. Doğramalar yatak odasında pvc doğrama olmakla birlikte salonda ahşap doğramadır. Binayı tekrar kullanabilmek için tadilat gerektiği düşünülmektedir. Daire Zemin + 2 Normal Katlı olmasına rağmen imar planında 3. Bölgede Bitişik Nizam 5 Kat Zemin kat Ticaret + Konut Alanı kullanımında olması sebebiyle önemli bir konumdadır. Tapuda ayrıca hisse üzerinde "Fatih Vakfı" şerhi bulunmaktadır. Binanın en az 50 yıllık olduğu belirtilmiştir. Söz konusu mesken şehrin en gelişmiş bölgesinde konut alanlarının yoğun bulunduğu bölgede ve şehir merkezine çok yakın konumdadır. Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Yakın çevresinde birçok resmi kurumun bulunuyor oluşu nedeniyle toplu taşıma araçları güzergâhına yürüme mesafesinde ve şehir merkezine yürüme mesafesinde yer almaktadır. Değerleme konusu taşınmazın değer takdirinde Emsal Karşılaştırma Yöntemi kullanılmıştır. 2/6 Arsa Paylı 1. Kat 2 Nolu Bağımsız Bölümdeki dairenin rapor tarihi itibariyle konumu, imar durumu, kullanım durumu ve yaşı da göz önünde bulundurularak değeri 180.000,00 TL (Yüz Seksen Bin Türk Lirası) olarak tespit edilmiş olup taşınmaz tapu kaydında 1/2 Hisse ile Nesrin DİKİLİ adına kayıtlıdır. Nesrin DİKİLİ adına düşen bedel 90.000,00 TL (Doksan Bin Türk Lirası) olarak değerlendirilmiştir. Açık artırma Nesrin DİKİLİ'nin 1/2 Hissesi konudur.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.