Çanakkale merkezde 92 m² 2+1 daire satılacak

Çanakkale İl, Merkez İlçe, 299 Ada, 22 Parsel, CEVATPAŞA Mahalle/Köy, -/1/-/10 Nolu Bağımsız Bölüm Çanakkale İli, Cevatpaşa Mahallesi, Conkbayırı Sokak üzerinde konumlu 18 dış kapı numaralı binanın 1.normal katındaki 10 bağımsız bölüm numaralı mesken icra yoluyla satılacak.

Çanakkale merkezde 92 m² 2+1 daire satılacak

Çanakkale İl, Merkez İlçe, 299 Ada, 22 Parsel, CEVATPAŞA Mahalle/Köy, -/1/-/10 Nolu Bağımsız Bölüm Çanakkale İli, Cevatpaşa Mahallesi, Conkbayırı Sokak üzerinde konumlu 18 dış kapı numaralı binanın 1.normal katındaki 10 bağımsız bölüm numaralı mesken icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Ağustos 2021 Pazartesi 15:03
Çanakkale merkezde 92 m² 2+1 daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaza şehir merkezindeki Bahriye Üçok Caddesinden Conkbayırı Sokağa girilip yaklaşık 50m sonra sağda sokağa cepheli olan ilgili binaya gelinerek ulaşılmaktadır. Yakın çevresinde genellikle orta gelir grubuna yönelik 4-5 katlı binalar, Rotary Parkı ve Amfi Tiyatro yer almaktadır. Bölgede alt yapı olanakları tamdır. Taşınmazın bulunduğu 299 Ada 22 Parsel 595,00 m² yüz ölçüme sahip olup 'Bodrum Katta Bir Depo Üç Adet Mesken Zemin Katta Beş Daire Birinci Katta Beş Daire İkinci Katta Beş Daire Üçüncü Katta Beş Dairesi Bulunan Ceman Yirmi üç Daireli Bahçeli Kargir Apartman' niteliğindedir. Parsel üzerinde betonarme karkas yapı tarzında, bitişik nizam olarak, tek blok halinde inşa edilmiş bina yer almaktadır. Taşınmazın konumlandığı bina 2.bodrum, 1.bodrum, zemin ve 2 normal kattan oluşmaktadır. Binanın 2.bodrum katında sığınak, otopark, kazan dairesi, 1.bodrum katında bina ve otopark girişi, kapıcı dairesi, 1 adet depo ve 3 adet mesken, zemin katında 5 adet mesken, 1.ve 2. normal katların her katında 5 şer adet mesken bulunmaktadır. Bina toplamda 24 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Bina girişi zemin kattan demir doğrama kapı sokağa göre ön cepheden sağlanmaktadır. Bina içerisinde kat sahanlıkları ve merdivenler mermer döşeli demir korkulukludur. Bina dış cephesi cephe boyası ile boyalıdır. Bahçe çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları tamamlanmıştır. Parsel etrafı komşu parsellerden ayrılmıştır. Binada asansör mevcut olmayıp ısınma bireysel doğalgaz yakıtlı kombi ile sağlanmaktadır. Değerlemeye konu taşınmaz mimari projesinde ve yerinde 1.normal katta yer alan 10 bağımsız bölüm numaralı mesken olup yaklaşık net 92 m2 kullanım alanına sahiptir. Taşınmaz hol, salon, mutfak, 2 adet oda, banyo- wc, ayrı wc ve 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Dış kapısı çelik, iç kapıları ahşap, pencere doğramaları ise pvc doğramalıdır. Salon ve odaların zemini laminant parke kaplı, duvar ve tavan plastik boyalıdır. Hol ve mutfak hacimlerinde zemin seramik döşeli, duvarları ve tavan plastik boyalıdır. Mutfak dolapları ahşap, tezgâhı ise granit döşelidir. Banyo-wc hacimlerinde zemin seramik kaplı, duvarlar fayans kaplı, tavanlar plastik boyalıdır. Banyo hacminde küvet, hilton tipi lavabo ve klozet bulunmaktayken wc hacminde hela taşı ile ayaklı lavabo mevcuttur. Konu gayrimenkul bir bütün olarak ele alındığında günümüz teknolojisine yeniliklerine uygun malzemelerden oluşmakta olup malzeme kalitesi ortadır. Taşınmazın ısınması bireysel doğalgaz yakıtlı kombi ile sağlanmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.