CANLI HEYKELLER İLGİ GÖRÜYOR

Edirne Saraçlar Caddesinde yapılan canlı heykel gösterisini halk ilgi ile izliyor ve sanatçıya yardımı esirgemiyor.

CANLI HEYKELLER İLGİ GÖRÜYOR

Edirne Saraçlar Caddesinde yapılan canlı heykel gösterisini halk ilgi ile izliyor ve sanatçıya yardımı esirgemiyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Mayıs 2018 Salı 12:27
CANLI HEYKELLER İLGİ GÖRÜYOR

Canlı Heykel Sokak Sanatı gösterisi yaptığını belirten, Trakya Üniversitesi öğrencisi Alpdoğan Oğurütman Saraçlar Caddesinde sergilediği gösteri ile ilgili olarak şunları söyledi, “Biz halkımıza sanatımızı tanıtmak istiyoruz. Bu iş için bizim kendi atölyemiz var. Arkadaşlarımızla orada çalışıyoruz. Sokaklarda pandomima gösterileri düzenliyoruz. Burada görüldüğü gibi canlı heykel gösterimiz var. Biz aynı zamanda tiyatro gösterileri de düzenliyoruz.” Dedi

EDİRNE HALKININ İLGİSİ ÇOK

Sokakta canlı heykel gösterilerine Edirne halkının tepkisinin olumlu olduğunu belirten Oğurütman ”Edirne’de başka yörelerde görmediğimiz olumlu tepkileri alıyoruz.  Edirne’de böyle bir gösteri yapmaktan sanatımızı sergilemekten mutluluk duyuyorum. Bazı illerde belediyeler, zabıta ekipleri canlı heykellere tepki gösteriyor, hoş karşılamıyor. Edirne’de böyle bir zorluk yaşamadım. Ben yaklaşık 6-7 yıldır canlı heykel gösterisi yapıyorum. Burada olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Kuşkusuz her yerde bu gösterilere farklı yaklaşanlar olur.  Edirne’de sanatımıza tepkili yaklaşanlara çok az rastlıyoruz. Gösterilerim sırasında Edirne halkından hiç bir tepki görmedim, bize yardımda bulunuyorlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.