"CEPSİZ CEKET" DAMGASINI VURDU

Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde millete hizmet vazifesini üstlenecek “Cepsiz Ceketli” belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

"CEPSİZ CEKET" DAMGASINI VURDU

Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde millete hizmet vazifesini üstlenecek “Cepsiz Ceketli” belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Ocak 2019 Salı 09:32
"CEPSİZ CEKET" DAMGASINI VURDU

Saadet Partisi 31 Mart Yerel Seçimlerine katılacak İl Belediye Başkanları tanıtım programını yoğun bir katılımla Ankara’da gerçekleştirdi. Türkiye’ni dört bir tarafından gelerek “ATO Congresium” u hınca hınç dolduran adaylar ve taraftarlar heyecanlı bir atmosfer oluşturdu.

Edirne İl Teşkilatı’nın da katıldığı programda Belediye Başkan Adaylarına giydirilen “Cepsiz Ceket” damgasını vurgu.

MANSUR İRİŞ CEPSİZ CEKET GİYDİ

Program açılışında tanıtılan “seçim müzikleri” ile coşan salonda kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “1969’da ne dediysek bu gün de aynısını söylüyoruz” diyerek her şeyden önce “Dürüst Yönetim” ve “Dürüst Başkan” sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Cepsiz ceketlerini giyip yola koyuldular

Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde millete hizmet vazifesini sırtlanacak “Cepsiz Ceketli” belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Temsilen 5 belediye başkanına CEPSİZ CEKET giydirildi. Cepsiz ceket giyen belediye başkanlarından biri de Edirne Belediye Başkan adayımız Mansur İriş oldu.

Yönetime geldiklerinde “çalmayacaklarını ve çaldırmayacaklarına” vurgu yapan Temel Karamollaoğlu, Belediyelerin kapısına  “Rüşvet alan da veren de melundur”  sözünü asacaklarını belirtti.

Temel Karamollaoğlu,  Saadet Partisi’nin ilkelerini şöyle özetledi;

-İşi ehline vereceğiz.

-Ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız.

-Kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz.

-Adil olacağız.

-Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz.

-Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik biçimde yapacağız

-Yöresel imkân ve kaynakları harekete geçireceğiz.

-Kültürel değerleri koruyacağız.

-Sorunlara çare olacak bir anlayışı tesis edeceğiz.

-Biz Belediyecilik anlayışımız ile Üniversite Öğrencilerimizin ve Akademisyenlerimizin dertlerine çare olacağız.

-Biz Belediyecilik anlayışımız ile kadınlarımızın dertlerine çare olacağız.

Bu seçimlerin herkes için büyük önem taşıdığını söyleyen Mansur İriş , “Bu seçimler, yeni bir Belediyecilik anlayışı oluşacaktır. Saadet Partisi olarak Belediyeciliğin nasıl olacağının en güzel örneklerini göstereceğiz. Bu gün, Ülkemizin hemen her tarafında Belediyecilik hizmet bakımından da mali bakımdan da iflas noktasına getirilmiştir. Bu sıkıntılara çare olacak olan ancak Milli Görüş Belediyeciliğidir, Saadet Partisidir” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.