CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI BELİRSİZLİĞİ KORUYOR

CHP  ve İYİ Parti Genel Merkezleri tarafından iki partinin belediye başkanlığı seçiminde  bazı  illerde ittifak yapma talepleri  belirsizliğini koruyor.

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI BELİRSİZLİĞİ KORUYOR

CHP  ve İYİ Parti Genel Merkezleri tarafından iki partinin belediye başkanlığı seçiminde  bazı  illerde ittifak yapma talepleri  belirsizliğini koruyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ocak 2019 Salı 07:05
CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI BELİRSİZLİĞİ KORUYOR

İttifak konusunda  Edirne için de durum  netlik kazanmadı.

Konu hakkında açıklama yapan İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, hiç kimsenin gazetelerde çıkan ve sosyal medyada  duyurulan  haberlere itibar etmemesi gerektiğini  belirterek şunları söyledi;

 “Gazetelerde ve sosyal medyada iki partinin  ittifakı konusunda her gün farklı haberler çıkıyor.

İYİ Parti’ninCHP ile ittifak konusunda anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Şunu açıkça belirtmek isterim ki, ittifak konusunda şu ana  kadar  netleşmiş bur durum yok. Edirne dosyası genel başkanların önünde duruyor .Desteklenip dertlenilmeyeceği konusunda henüz net bir görüş yok , sadece soruna  ortak yol aranıyor. Vatandaşlarımız bu konuda  kamuoyuna duyurulan haberlere itibar etmesin. Son kararı Genel Merkezlerimiz verecek” dedi

BİZ EDİRNE’DE ADAYIMIZI ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Başta ben milletvekili Orhan Çakırlar olarak il ilçe örgütlerinin  de Edirne’de belediye başkan adayı çıkarmayı hedeflediklerini, çalışmalarının bu doğrultuda olduğunu  belirten Çakırlar, “Biz Edirne’de partimizin gücünü görmek istiyoruz. Bu arada Genel Merkezimiz bir karar verirse ona uymak zorundayız. Şu an itibariyle böyle bir karar yok. Önümüzde durumun netleşmesi için zaman var. O güne  kadar sağlıklı bir kararın açıklanacağını umuyorum. Karar açıklandıktan sonra  Genel Merkezimizin kararları doğrultusunda çalışmalara başlayacağız. Burada önemli olar her iki partiyi de memnun edecek ortak kararın çıkması. Genel merkezlerimiz bu kararın ortaya çıkması için gayret gösteriyorlar, onun için konuyu merak edenlerden biraz sabır rica ediyoruz. Bu arada gerçekle ilgisi olmayan haberleri itibar etmemelerini  bekliyorum” değerlendirmesi yaptı.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.