CHP MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

CHP Edirne Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Burak Güngörmedi, “Bizler ulu Çınar partimizin iktidarı için hep birlikte el ele, kimseyi ötekileştirmeden her bir oya ihtiyacımız olduğunu unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

CHP MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

CHP Edirne Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Burak Güngörmedi, “Bizler ulu Çınar partimizin iktidarı için hep birlikte el ele, kimseyi ötekileştirmeden her bir oya ihtiyacımız olduğunu unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Kasım 2021 Pazartesi 06:02
CHP MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

CHP Edirne Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı Merkez İlçe Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşti. İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıdaki partilinin katılımıyla gerçekleşen danışma kurulu toplantısında konuşan Merkez İlçe Başkanı Burak Güngörmedi, danışma kurulu toplantılarının partilerinin genel politikaları açısından sosyal, ekonomik, kültürel, siyasal konularda politika oluşturmasını kolaylaştırmak amacıyla yapıldığını hatırlattı.

Eleştirmenin veya fikir beyan etmenin insan doğasında olan bir husus olduğunu ifade eden Güngörmedi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sizlerin görüşleri benim için her zaman değerli olmuştur olmaya da devam edecektir. Her zaman söylerim doğru eleştiri eleştirilen kişiyi daima başarıya götürür. Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi olarak her fırsatta erken seçim talebimizi yineliyoruz. Ve yinelemeye devam edeceğiz. Biz de bugün olası erken seçim öncesi ilçe örgütümüzün çalışmaları hakkında siz değerli katılımcıların görüşlerine ve önerilerine başvuracağız.  Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunacağız.

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR

Öncelikle görevde olduğumuz süre boyunca merkez ilçe başkanlığı olarak yaptığımız çalışmalardan kısaca  bahsetmek istiyorum. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle çalışmalarımıza tam olarak yoğunluk gösteremedik yönetim olarak bunun farkındayız. Bu zorlu ve sıkıntılı süreçte salgının seyrine göre tüm köylerimizi ziyaret ettik taleplerini elimizden geldiğince de yerine getirmeye çalıştık. Mahalle bazlı çalışmalarımıza başladık ve  devam etmektedir. Pandeminin etkisini en çok hissettirdiği esnaflarımızı ve esnaf çarşılarımızı sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinledik ve problemlerine çözüm üretmeye çalıştık. Yerelde ve ulusalda gündem oluşturmak için milletvekilimizle beraber istişarelerde bulunduk. Salgın sürecinde özellikle risk grubunda olan 60 yaş üstü üyelerimizle sürekli irtibat halinde olarak ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirdik. Önceki seçimlerde sandık görevlisi olarak görev almış üyelerimizle birlikte olarak olası erken seçim için çalışmalarımızı tamamladık. Protesto yapılması gerektiğinde protestomuzu yaptık, partimize yapılan hukuk dışı baskılar karşısında  boyun eğmeyerek hukuki mücadalemizi gösterdik ve mücadelelerimizi çoğunlukla hukuk önünde zafer ile sonuçlandırdık. Yardım eli uzatılacak felaket zamanlarında tek yumruk olduk ve yardım elimizi uzattık.

HER BİR OYA İHTİYACIMIZ VAR

Bizler ulu Çınar partimizin iktidarı için hep birlikte el ele, kimseyi ötekileştirmeden her bir oya ihtiyacımız olduğunu unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 19 yıllık AKP iktidarında birer birer elimizden alınmaya çalışılan Cumhuriyet kazanımlarını tekrar yerine oturtmak; adil, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını egemen kılmak, yoksul halkımızın refah seviyesini hak ettiği düzeye çıkartmak satılan fabrikalarımızı geri alarak evlatlarımıza daha yaşanır bir ülke bırakmak için görev bizleri bekliyor. Demokrasi ve adaletle işleyecek CHP iktidarında ülkemizin kuruluş ayarlarına tekrar döndürüleceğinden asla şüphemiz yoktur sizlerin de olmasın. Şimdi partimizi iktidara taşıyarak bıkmadan usanmadan ülkemiz için çalışma zamanıdır. Kendimize inanalım, birbirimize güvenelim ve halkımızla kenetlenelim.”

Güngörmedi’nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak yapıldı. İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın yanı sıra çok sayıdaki yöneticinin Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan’ın cenazesine katılmak üzere Tekirdağ’da olduğu için toplantıya katılmadığı da bildirildi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.