İNCE GÜVEN TAZELEDİ!

AK Parti Edirne Kadın Kolları tarafından Cuma günü gerçekleştirilen kongrede tek listeyle yapılan seçimde; mevcut başkan Nergiz İnce, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşan İnce, “Edirne’mizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için Allah'ın izniyle gece-gündüz demeden inandığımız yolda azimle yürümekten bir an bile geri durmayacağımızın sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı.

İNCE GÜVEN TAZELEDİ!

AK Parti Edirne Kadın Kolları tarafından Cuma günü gerçekleştirilen kongrede tek listeyle yapılan seçimde; mevcut başkan Nergiz İnce, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşan İnce, “Edirne’mizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için Allah'ın izniyle gece-gündüz demeden inandığımız yolda azimle yürümekten bir an bile geri durmayacağımızın sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Şubat 2021 Pazartesi 06:45
İNCE GÜVEN TAZELEDİ!

AK Parti Edirne 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi Cuma günü kentte bulunan bir tesiste Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Tülay Beşkonak Özçay, Yardımcılığını Fatma Nur Akkan, Kâtip üyelikleri ise Nuriye Altın, Mediha Saygılı, Oya Aktürk’ün yaptığı kongreye; AK Parti Grup Başkanvekili, Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Serpil Kavrak, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katılım gösterdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalar gerçekleştirildi. Sonrasında tek listeyle yapılan seçimde; AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

ZENGİN: “AK PARTİ SİYASETİNİ KADINLARLA BERABER İNŞA ETTİ”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Grup Başkanvekili, Tokat Milletvekili Özlem Zengin, “Cumhurbaşkanımız kadınlara ‘siz olmadan AK Parti olamaz’ dedi. Kadınların problemini, daralmışlıklarını, yapmak isteyip yapamadıklarını gördü. AK Parti, siyasetini kadınlarla beraber inşa etti. Seçmende verdiği oyun karşılığını alacağına dair bir inanç oluştu. İnsanların reyi kıymetli hale geldi. Seçmen, verdiği oyla beraber hem bulunduğu yerde hem de Türkiye’de hatta Dünya’da o verdiği bir reyle söz söyler hale geldi.  Sade bir vatandaş olarak bizim kullandığımız reyin anlamı oluyor.” dedi.

İBA: “TÜM VATANDAŞLARIMIZLA EDİRNE İÇİN İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ise, “7 Mart’ta Lalapaşa İlçemizde başladığımız yenilenme ve tazelenme sürecimizi, bugün gerçekleştirdiğimiz, İl Kadın Kollarımızın kongresiyle birlikte tamamlıyoruz. Bizler, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak kadrolar olarak, Edirne’mizde tüm kademelerimizle birlikte, tam anlamıyla hazırız. AK Parti olarak Türk Milletine duyduğumuz inanç ve 19 yıldır verdiğimiz sözleri yerine getirmenin özgüveniyle 2023 hedeflerine yorulmadan, bıkmadan ilerleyeceğiz. Kalbi Türkiye sevdasıyla atan tüm vatandaşlarımızla Edirne için de inandığımız yolda yürüyeceğiz. Hem Edirne’ye, hem de Türkiye geneline baktığınızda, AK Parti’mizin Kadın Kolları üye sayısı bunun en büyük göstergesidir. AK Parti sayesinde kadınlarımız, hayatın her alanında varlıklarını en güçlü şekilde hissettirmekle kalmıyor, başarılarıyla bulundukları yeri, hak ettiklerini de gösteriyorlar. Ailesi ve ülkemiz için gece gündüz mücadele veren, aziz vatanımıza ümit veren evlatlar yetiştiren tüm kadınlarımıza, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla inandığımız yolda yürüdüğümüz 6. Olağan Kadın Kolları Kongremizin Edirne’mize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

İNCE: “AZİMLE YÜRÜMEKTEN BİR AN BİLE GERİ DURMAYACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce de, “Tüm çalışma arkadaşlarım ve kendi adıma Edirne’mizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için Allanın izniyle gece gündüz demeden inandığımız yolda azimle yürümekten bir an bile geri durmayacağımızın sözünü veriyorum. Liderimizin bizlere ve kadınlara verdiği değerin idrakiyle çalışmalarımıza da hız vererek devam ediyoruz. Ne mutlu bize ki, ufkumuzu açan, kadınları siyasetin öznesi haline getiren, en büyük destekçimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yol yürüyoruz. Şahsımı bu göreve tekrar layık gören başta genel merkez Kadın Kolları Başkanım Lütfiye Selva Çam olmak üzere, genel merkez yöneticilerimize, Milletvekilimiz Fatma Aksal ve İl Başkanımız Belgin İba’ya da teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli ak kadınlar inandığımız yolda hep birlikte ilk günkü aşkla yürüyeceğiz. Yolumuz açık olsun, rabbim yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.

KAVRAK: “KADIN KOLLARIMIZIN HER SOKAKTA AYAK İZİ VAR”

Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Serpil Kavrak, Genel Merkezin 3 politika belirlediğini aktararak, “Birincisi oy oranımızı arttırmak. Kadın kollarımızın faaliyet raporlarını gördük. Bizim kadın kollarımız yaklaşık 20 yıldan beri her sokakta ayak izi, her kapıda el izi var ve her gönülde sevgi izi var. Her eve ulaşıyorlar, her seçmene ulaşıyorlar. Bunu da 20 yıldan beri büyük bir başarıyla yapıyorlar ve yapmaya da devam ediyorlar.  İkinci politikamız kadın siyasetçiler yetiştirmek. Kadın kolları altyapı gibidir. Şu an meclisteki 54 tane kadın milletvekilimizin 47 tanesinin yolu kadın kollarımızdan geçmiştir. Siyaset bir yerde bitecek. Biz kadın kollarımıza hep kız kardeşi hukukuyla siyaset yapmalarını öneriyoruz. Üçüncü politikamız kadın ve aile politikalarımız.” dedi.
Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.