CİNGÖZ, EDESOB’A ADAY

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (EDESOB) yeni başkanı ve yönetiminin belirleneceği seçimli genel kurulunda aday olacağını açıklayan Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Cingöz “Hizmet için bende adayım” dedi.

CİNGÖZ, EDESOB’A ADAY

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (EDESOB) yeni başkanı ve yönetiminin belirleneceği seçimli genel kurulunda aday olacağını açıklayan Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Cingöz “Hizmet için bende adayım” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Nisan 2018 Cumartesi 09:11
CİNGÖZ, EDESOB’A ADAY

6 Mayıs 2018 Pazar günü yapılacak olan Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda mevcut başkan Emin İnağ’a rakip çıktı.  Uzunköprü kralbet Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Cingöz, dün yaptığı basın açıklamasıyla İnağ’a karşı başkanlığa aday olduğunu açıkladı.  Esnaf teşkilatında 1984 yılından beri görev alan ve bölgenin sevilen isimlerinden olan Cingöz’ün yaptığı açıklamada mevcut yönetimdeki pek çok oda başkanı Cingöz’ün yanında yer aldı. İl ve ilçelerdeki oda başkanlarının da büyük desteğiyle başarılarına bir yenisini eklemek isteyen Cingöz; “Yapacaklarımız geçmişte yaptıklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı. Edirne’de faaliyetlerine devam eden 34 Odanın oy kullanacağı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda 250 seçmen üye Cingöz ile İnağ arasında kararını verecek.

“YAPACAKLARIMIZ GEÇMİŞTE YAPTIKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

1955 doğumlu (63), olan Cingöz, Uzunköprü’nün Çalı köyünde doğdu. İlkokul mezunu olan Cingöz,  Uzunköprü Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanlığı, Trakya Motorlu Taşıyıcılar Bölge Birliği Başkanlığı, Uzunköprü Şoförler Odası Başkanlığı ve Uzunköprü Bağ-kur Derneği Başkanlığı’nı başarıyla yürüttü. Evli ve 1 kız çocuk babası olan Cingöz EDESOB’a adaylığı hakkındaysa; “6 Mayıs’ta Edirne Esnaf Odaları Birliği’nin seçimli Genel Kurulu var. Yapılacak olan bu genel kurulda geçmiş dönemde Esnaf Odaları Birliği’nin doğru ve iyi idare edilmediğine inandığımızdan dolayı Başkanlığa aday  olup, Birliği ekibimle beraber yönetmeye talip olduk. Diyorlar ki yönetimde Uzunköprü’lü olduğumdan dolayı zafiyet olur mu? Bende şerefimle temin ediyorum ki yönetimde en ufak bir zafiyet olmaz. Neden olmaz? Benim geçmişteki yapmış olduğum görevlerden dolayı burasını idare etmeye tecrübemde cesaretim de var olduğuna inanıyorum. Çünkü 1984 yılından beri bu teşkilatın hizmetindeyim. Uzunköprü Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanlığı, Trakya Motorlu Taşıyıcılar Bölge Birliği Başkanlığı, Uzunköprü Şoförler Odası Başkanlığı ve Uzunköprü Bağ-kur Derneği Başkanlığı’nı başarıyla yürüttüğümü bizi tanıyan insanlar gayet iyi bilmektedir. Onun içindir ki eğer Genel Kurulunun güvenini alırsak, Odalar arasında ki birlikteliği ve bütünlüğü, Birliği ekonomik manada en tasarruflu bir şekilde yöneteceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yapacaklarımız geçmişte yaptıklarımızın teminatıdır. Şimdi kazandığımız takdirde neler yapacağımız ile ilgili çeşitli vaatlerde bulunmak istemiyorum.  Çünkü o günün şartlarına uymayabilir. Mahcup olmak istemem” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.