Çorlu'da 3+1 daire satılacak

Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire icradan satılacak.

Çorlu'da 3+1 daire satılacak

Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Mart 2021 Salı 15:07
Çorlu'da 3+1 daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Muhittin Mahallesi, 973 ada, 1 parseldeki 3865 m2 yüzölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz üzerinde bulunan 14/968 arsa paylı, B Blok, 5.kat, 13. nolu bağımsız bölümdeki mesken nitelikli taşınmaz ihale konusudur.Alipaşa Mah, Bülent Ecevit Bulvarı Ece Sitesi B Blok No:62 Çorlu/Tekirdağ. 26/02/1993 yapı ruhsat tarihi, 26/11/1997 yapı kullanma izin tarihi olup kapalı kullanım alanı brüt 141 m2'dir. Altyapı hizmetlerinden faydalanı rkonumda olan ve AVM, Belediye Tenis Kortu'na Bülent Ecevit bulvarına yakın konumda bulunan taşınmaz üzerinde betonarme A,B, ve C bloktan oluşan her biri iki bodrum kat-+zemin kat+5 normal kattan oluşan dış cepheleri ısı yalıtımı uygulanmış dış cephe boyası ile boyalı pencere doğramaları pvc olan Ece sitesi bulunmaktadır. Doğalgaz tesisatı bina içinde tamamlanmış olup mesken içinde panel radyatör ve kombi montajı da tamamlanmış durumdadır ve binada asansör vardır. Meskenin dış kapısı çelik ve iç kapıları ahşap pres kapıdır. Mesken 3 oda, salon, mutfak, banyo kiler tuvalet ve holden oluşmaktadır. Salon ve odaların zemin kaplaması laminat parke, duvar ve tavanları boyalıdır Hol Mutfak ve kilerin zemin kaplaması seramik duvarları boyalı banyo ve tuvaletin zemin ve duvar kaplamarı seramik, mutfakta ahşap mutfak dolabı, granit mutfak tezgahı, banyoda küvet, duşakabin, alafranga tuvalet ve aynalı dolaplı lavabo, tuvalette alaturka tuvalet taşı ve labavo vardır.

Tahmini bedeli  200.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇORLU ADLİYESİ 4.İCRA DAİRESİ MEZAT SALONU'nda, 27.05.2021 günü, saat 11:20'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.