'CUMHURİYET' FİDANI!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Trakya Üniversitesi tarafından, Güzel Sanatlar Fakültesi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi.

'CUMHURİYET' FİDANI!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Trakya Üniversitesi tarafından, Güzel Sanatlar Fakültesi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Ekim 2017 Pazartesi 10:10
'CUMHURİYET' FİDANI!

    Trakya Üniversitesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen ve gelenek haline gelen fidan dikimi etkinliğine Edirne Valisi Günay Özdemir de katılım gösterdi. Karaağaç Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte ilk fidanı Vali Özdemir ve Rektör Tabakoğlu dikti. Fidan dikiminin ardından İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi'nde Güngör Danişmen Arıbal-Güngör Rıfat Arıbal koleksiyonu açılışıyla birlikte Üniversite Konservatuarı Brass Band konseri verildi.
    “AZİMLE ÇALIŞIP, CUMHU RİYETİMİZE  SAHİP ÇIKIYORUZ”
    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi olarak Cumhuriyete sahip çıkmak için çalıştıklarını belirterek; “Milletimizin eseri Pashacasino olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, toplumun ortak vazifesidir. Üniversitemiz, bin 700 akademik, bin 500 idari personeli ve 49 bin öğrencisi ile inanç, kararlılık ve azimle çalışmakta ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaktadır. Bu vesile ile ülkemizin 2023 yılı hedeflerine ulaşacağına olan inancımızı bir kere daha belirtirken Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için mücadele veren tüm gazilerimizi saygıyla yad ediyor, bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.