CUMHURİYET YARIŞI’NA, YOĞUN İLGİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 10’uncu Edirne Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı, dün 655 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

CUMHURİYET YARIŞI’NA, YOĞUN İLGİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 10’uncu Edirne Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı, dün 655 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Ekim 2018 Pazartesi 08:22
CUMHURİYET YARIŞI’NA, YOĞUN İLGİ




Edirne’de düzenlenen tek yol bisiklet yarışı olan 10’uncu Edirne Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı’na internet üzerinden kayıt yaptıran 1006 sporcudan 655’i katılım gösterdi. Selimiye Meydanı’ndan başlayan yarış, Yolageldi Köyü kavşağına gidilip tekrar aynı noktaya geri dönülmesiyle gerçekleştirildi.
Bursa Yeşil Pedal Spor Kulübü adına yarışan ve yaklaşık 2 saatte 76 kilometrelik rotayı tamamlayan Gökhan Uzuntaş, genel klasman birincisi oldu. Uzuntaş’a kupa ve madalyaların yanı sıra bir bisiklette armağan edildi. İkinciliği Murat Kör, üçüncülüğü ise Turgay Germen elde etti. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüllerini Vali Yardımcısı Mustafa Gürdal, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak takdim etti.
Yarışmada 8 kategoride dereceye giren isimler şu şekilde:

Parabisiklet: Aykut Aktaş, Hayati Yiğitoğlu, Sena Fıstıkçı

Genel Klansman: Gökhan Uzuntaş, Murat Kör, Turgay Germen

Büyük Erkek: Murt Kör,  Engin Karakaş, Melih Özler

Bayanlar: Arzu Sağanak, Düşra Can Öznur, Gölkem Fidan

Genç Erkek: Mustafa Yıldız, Sedat Keskin, Canberk Şen

Master 30 Erkek: Gökhan Uzuntaş, Cengiz Güner, Timur Pınar

Master 40 Erkek: Turgay Germen, Veslin Nikov, Stanislav Hristov

Master 50 Erkek: Zafer Yalın, Stavros Papadopoulos, İsmail İltir

Master 60 Erkek: Georgi Şengarov, Jordan Gazagov, Bahattin Sürek

Bülent Sarıçiçek


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.