DELEGELER DE ARDA DEDİ!

DEVA Partisi Edirne İl Başkanlığı 1’inci Olağan Kongresi dün Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılımıyla Edirne’deki bir tesiste gerçekleştirildi. Kongrede tek listeyle yapılan seçimde; Kurucu İl Başkanı Kerem Arda bu kez delegelerin oyuyla başkan seçildi.

DELEGELER DE ARDA DEDİ!

DEVA Partisi Edirne İl Başkanlığı 1’inci Olağan Kongresi dün Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılımıyla Edirne’deki bir tesiste gerçekleştirildi. Kongrede tek listeyle yapılan seçimde; Kurucu İl Başkanı Kerem Arda bu kez delegelerin oyuyla başkan seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Ekim 2020 Çarşamba 07:55
DELEGELER DE ARDA DEDİ!

DEVA Partisi Edirne İl Başkanlığı 1’inci Olağan Kongresi dün Edirne’de bulunan bir tesiste gerçekleştirildi. Genel Başkan Ali Babacan ve Genel Merkez yetkililerinin de katılım gösterdiği kongrede; İl Başkanlığı seçimi de yapıldı. Partinin Edirne Kurucu İl Başkanı Kerem Arda, delegelerin oyuyla başkan seçildi.

Arda’nın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Akyıldız, Ayşe Dülger, Banu Esma Ersoy, Barkın Can Oğuztürk, Burak Benpirinççi, Egemen Aydın, Ahmet Altınoluk, Emrah Tosunoğlu, Enes Bulut, Fatih Yüceer, Fırat Arcan, Dilek Çavdar Çoban, İlhan Gençler, İzel Atay, Semre Yenice, Mustafa Tavukçu, Sebahattin Çobanoğlu, Berk Aytaç, Hüseyin Kandemir ve  Mehmed Mehmed

İl Disiplin Kurulu: Yunus Savaşkan, Emre Başkan, Sunay Sevinç, Besim Kıvanç, Gökhan Çekver

Büyük Kongre Listesi: Ufuk Kerem Arda, Gürkan Kılıçgil, Egemen Aydın, Emrah Tosunoğlu, Enes Bulut, Recep Cengiz, Soykan Çekver, Ümit Şahin

“SUSTURAMADIĞINIZ HERKESİ TUTUKLAYACAK MISINIZ?”

Kongrede konuşan Genel Başkan Ali Babacan, iktidarı sert sözlerle eleştirerek, “Ülkemizin sorunlarının çözümü ancak bu milletin, çalışanların ve yatırımcıların geleceğe güvenle bakmasıyla mümkündür. Bu yönetim başta olduğu sürece yatırımcı yatırım yapmaktan çekinecek, yeni istihdam oluşmayacak, işsizlik artmaya devam edecek. Dinlemeye tahammülleri yok. Hayali bir Türkiye anlatmaya çalışıyorlar. Hasta, hastalığını inkar ediyor. Susturamadığınız herkesi tutuklayacak mısınız? Zaten habire hapishane inşaatı var ama o inşaatların hızı bunların hızına yetişemez. Hazine'de para bırakmadılar, dolu teslim ettiğimiz kasa bugün boş. Öyle dışlar güçlermiş, iç güçlermiş diyerek suçu başkasına atmayın. Tek suçlu kendileri.” dedi.  

“TÜRKİYE TARIMDA KENDİNE YETEMİYORSA BUNUN NEDENİ; KÖTÜ YÖNETİM”

Edirne ve tarım hakkında da konuşan Babacan, “Komşumuz Bulgaristan’ın para birimi Leva hızla yükseldi. 1 Leva, 5 Türk Lirasına yaklaştı. Bırakılan Leva bahşişini dün çöpe atan esnafımız, bugün Bulgarlar gelsin de Leva bıraksınlar diye bekliyor. Edirne bir tarım şehri. Çiftçimiz krediyle, borçla ve o borcun faiziyle mücadele ediyor. Kur arttıkça masrafları artıyor. Mazot, gübre, ilaç, yem fiyatları artıyor. Türkiye tarımda kendi kendine yetmiyorsa bunun tek nedeni kötü yönetim.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.