DEVA PARTİSİ ARTIK SAHADA

9 Mart 2020 tarihinde Türk siyasi tarihine adımını atan DEVA Partisi, kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

DEVA PARTİSİ ARTIK SAHADA

9 Mart 2020 tarihinde Türk siyasi tarihine adımını atan DEVA Partisi, kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Mart 2021 Perşembe 06:00
DEVA PARTİSİ ARTIK SAHADA

Teşkilatlarla bir araya gelen İl Başkanı Kerem Arda ve partililer, Genel Başkan Ali Babacan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaları canlı yayında takip etti.

Ali Babacan, DEVA Partisi’nin siyasete yeni bir dil ve üslup getirdiğini hatırlatarak başladığı konuşmasında, kuruluşunu ve ardından teşkilatlanmalarını 1 yıl dolmadan rekor bir hızla gerçekleştiren partilerinin yaptığı çalışmalarla iktidara güçlü bir aday olduğunu ispat ettiğini vurguladı.

SAHAYA İNDİLER

Partinin açıklamalarının iktidar kanadınca titizlikle izlendiğinin ve buna göre yeni politikalar geliştirildiğinin bilindiğini belirten Ali Babacan; halkın sıkıntı çeken tüm kesimlerinin yanında olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında bundan sonra da ülkenin her türlü sorununu tespit edip çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Konuşmanın ardından il ve ilçe yönetim kurulları vatandaşlarla buluşmak üzere sahaya indi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

DEVA Partisi İl Başkanı Kerem Arda ve yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve gönüllüler ile birlikte Edirne’de esnaf ziyaretleri yaptılar. Gerek esnafın gerekse vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılık verdiği ziyaret programı partililerin yüzünü güldürdü.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan İl Başkanı Kerem Arda, “Kendine özgü siyaset tarzı, dili, programı ve insan kaynağıyla kısa sürede Türk siyasetinde adeta bir paradigma değişimine yol açan partimizin birinci kuruluş yıl dönümünün tüm partililerimiz ve vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını dilerim şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.