ALİ ŞAHİN, YÖNETİMİNİ TANITTI

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurulu’na sayılı günler kala adaylardan mevcut başkan ve yeni dönem için aday olan Ali Şahin, yönetimini tanıttı.

ALİ ŞAHİN, YÖNETİMİNİ TANITTI

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurulu’na sayılı günler kala adaylardan mevcut başkan ve yeni dönem için aday olan Ali Şahin, yönetimini tanıttı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Aralık 2021 Salı 06:44
ALİ ŞAHİN, YÖNETİMİNİ TANITTI

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulunu 16 Ocak 2022 tarihinde yapacak. Şu anda üç adayın yarışacağı genel kurulda mevcut başkan Ali Şahin, seçim öncesi yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şahin, 16 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurul için adaylığını önceden açıkladığını hatırlatarak, aday olan diğer iki adaya da başarılar diledi.

Seçime sayılı güler kala 12 kişiden oluşan yönetim ve denetim kurulunu tanıtmak istediğini dile getiren Şahin, şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuza her gruptan arkadaşları aldık. Başkaları gibi en son gün, 'gel beraberiz' deyip son dakikada 'seni alamıyorum' demeyiz. Söz verdiğimiz şeyin arkasındayız. Bu arkadaşlarımla beraber önümüzdeki dönem için adayız. İnşallah bu üyelerin vereceği bir karar. Hayırlısı neyse o olsun. Diğer iki arkadaşıma da başarılar diliyorum. Benim ilkem şu; hiç kimseye sataşmam. Kimsenin özel hayatıyla, iş yeriyle, yaptığı işlerle ilgili bir eleştirim de yok.

Biz odayı 3 buçuk yıl önce aldık. Odada sıkıntılar vardı. Kursun borçları vardı, personellerle ilgili sıkıntılar vardı. Biz geldik, bu işleri yoluna koyduk. Kursu toparladık, kursun şu anda kendi işleyişi devam ediyor. Yıllardan beri federasyona borçları vardı. Federasyon genel başkanımıza gittik. 122 bin liraya borcumuz vardı. Oraya da borcumuzu ödedik ve borcumuz kalmadı. İnşallah seçilirsek, aklımızda bir sürü proje var. Pandemi dönemi yaşadığımız için 5-6 ay kursumuz kapalı kaldı. Oradaki hocaları da çıkaramazsın. Bir sürü şeyden tasarruf edip paralarını ödedik.

Taksiciler ve minibüsçülerin birbirlerine bakış açıları biraz farklıydı, sanki rakip gibiydiler. Biz bunu anlattık, biz rakip değiliz, aynı yerdeyiz. Bütün giderlerimiz, sorunlarımız ortak. O nedenle bu ayrımın olmaması gerek, sahip çıkmamız gerek dedik. Yarın taksici, minibüsçü arkadaşımız da burada oturabilir. Bunu ötekileştirmeden, burada oturan başkan kim olursa olsun, herkese adaletli, eşit davranıyorsa sıkıntı yok. Ekibi de bu nedenle tüm sektörlerden insanlardan oluşturdum.

Birçok şeyi ilk dönemde yaptık. Esnafı barıştırdık, taksicilerle ilgili 1-2 sorun vardı; en önemli sorun olan taksimetre ayarını yıllarca Uzunköprü'ye gidip yaptırıyorlar. Biz bunu Edirne'ye aldıracağız dedik. Buraya getirdik. Duraklarla ilgili sayın Belediye Başkanımızın zaten bir projesi var. Hem muhtarların hem de taksi duraklarının binalarını değiştireceğini söylemişti. Hatta 6 durak yeri değişti. İnşallah en kısa zamanda her taksi durağına yeni kabinleri koyup, daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak istiyoruz.”

Şahin, basın açıklamasının ardından yeni yönetimle birlikte basına poz verdi.

Hasan Boyacıoğlu

Anahtar Kelimeler:
EDİRNEVatandaşAlişahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.