DOĞAL ÜRÜNLER ARICI ERMAN’DA!

Arıdan elde edilen ürünler başta olmak üzere Edirne’ye özgü doğal ürünlerin satılacağı Arıcı Erman adlı işyeri 1. Murat Mahallesi’nde hizmete girdi.

DOĞAL ÜRÜNLER ARICI ERMAN’DA!

Arıdan elde edilen ürünler başta olmak üzere Edirne’ye özgü doğal ürünlerin satılacağı Arıcı Erman adlı işyeri 1. Murat Mahallesi’nde hizmete girdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ekim 2020 Perşembe 09:59
DOĞAL ÜRÜNLER ARICI ERMAN’DA!

Arıdan elde edilen bal, polen, propolis, arı sütü ve doğal köy ürünlerinin Edirne halkına sunulacağı Arıcı Erman adlı işyeri dün 1. Murat Mahallesi Haşim İşcan Caddesi’nde açıldı. İşyerinin açılış törenine; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldı.

ARABACI: “EDİRNE’YE AİT DOĞAL ÜRÜNLER OLACAK”
İşyeri Sahibi Erman Arabacı, Edirne’ye ait bütün ürünlerin satışını yapacaklarını belirterek, “Edirne’de bir ilk olarak Arı ürünleri mağazamızı açtık. Burada doğal arı ve köy ürünleri Edirne’ye ait bütün ürünler olacak. İlgi gayet güzel. Sağolsunlar Belediye Başkanı’mız, oda başkanlarımız, Edirne’nin üst düzey yöneticileri bizi yalnız bırakmadılar. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mağazamızda kendi üretimimiz olan arı ürünleri var. Bal, polen, propolis, arı sütü gibi ürünler var. Bunların dışında pekmez çeşitlerimiz var. Günlük sütümüz ve yufkamız olacak. Köy ürünleri olarak tarhana, kuskus, erişte, kışlık turşumuz, kesmemiz, makarnamız var. Bu şekilde mağazamızı açıyoruz.” ifadelerini kullandı.

GÜRKAN: “BU ZOR DÖNEMDE İŞYERİ AÇMAK EDİRNE SEVDASI İŞİ”
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, açılışta yaptığı konuşmada, “Edirne’de her gün farklı işyerleri hizmete giriyor. Bundan mutluluk duyuyoruz. Çünkü bu kadar zor bir dönemde yeni bir iş yeri açmak gerçekten cesaret, yürek, Edirne sevdası işi. Bu anlamda Erman kardeşimi kutluyorum. Bugünkü açacağımız işyerinin farklı bir konsepti, farklı bir alanı var; doğal bal ürünlerinin satıldığı bir işletme. Ben de sevgili kardeşimden zaman zaman alışveriş yapıyorum. Daha önce farklı bir yerdeydi. Gerçekten ürünleri orijinal, doğal, zararlı bakterileri olmayan ürünler. Gıda güvenliği bütün dünyada en önemli hususlardan bir tanesi. Özellikle pandemi süreci bize temiz, sağlıklı, doğal gıdanın ne kadar önemli olduğunu öğretti. Bu noktada Edirne’de bir üretici, emekçi kardeşimizin böyle bir işyeri açıyor olmasından dolayı da gerçekten Belediye Başkanı olarak son derece mutluyum. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bol kazançları olsun ki üretimini daha da büyüterek daha çok insana sağlıklı, doğal gıdanın ulaşmasını sağlasın.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.