ECEVİT’İN MİTİNGİNE BENZETTİ

CHP Edirne İl Başkanı Fevci Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ecevit’in Selimiye meydanındaki mitingi bir efsanedir. Muharrem İnce’nin mitingi o mitingle eş değer bir miting oldu.” Dedi.

ECEVİT’İN MİTİNGİNE BENZETTİ

CHP Edirne İl Başkanı Fevci Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ecevit’in Selimiye meydanındaki mitingi bir efsanedir. Muharrem İnce’nin mitingi o mitingle eş değer bir miting oldu.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:22
ECEVİT’İN MİTİNGİNE BENZETTİ

CHP Edirne İl Başkanı Fevci Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katılımıyla cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine katılan Edirne halkına teşekkür etmek için bir basın toplantısı düzenledi.

“SON 40 YILIN BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK MİTİNGİ OLDU”

Toplantı da CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı “Çarşamba günü yapılan mitingde herhalde son 40 yılın, Ecevit’in mitinginden sonra bölgenin en büyük mitingi oldu. Biz bu mitinge destek veren tüm halkımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Dün Hakkari’de Muharrem İnce’nin mitingini izledim. Aynı coşku orada da vardı.  Demek ki CHP Genel Başkanı doğru bir tercih yapmış ve Muharrem beyin adaylığı örgütte de bütünlüğü sağladı. Önümüzdeki hafta adaylarımız belli olacak. Şu anda Okan Gaytancıoğlu’nun da dönmesiyle 17 tane aday adayımız var.  Bu hafta içinde bunlar kesinleşecek ve bizde adaylarımızla birlikte resmi propaganda dönemine başlayacağız. Bu toplantıyı yapmaktaki en büyük amacımız mitingle ilgili bir teşekkür etmekti. Turizm alanında beklediğimizin çok üstünde rekorlar kırıyoruz. Edirne’nin bu hareketliliğinden çevre illerde fayda sağlıyor. Bu hafta sonu yine öyle bir hafta sonu yaşayacağız.” Diye konuştu.

“UZUN ZAMANDIR YAPTIĞIMIZ İKTİDAR MÜCADELEMİZDE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise  “Uzun yıllardır siyasetin içindeyim, bundan önce de bütün mitingleri izlemiş biri olarak gerçekten Edirne’de hep bir efsane vardır 1977’de rahmetli Ecevit’in Selimiye meydanındaki mitingi bir efsanedir. Muharrem İnce’nin mitingi o mitingle eş değer bir miting oldu. Bu mitinde benim gördüğüm 25 ile 30 bin arasında seyirci vardı. Yetkili kaynaklardan da bunu teyit ettik. Çevre illerden ve ilçelerden de katılım vardı. Enezden 12 araç gelmiş oda başka araçları olmadığı için 12 araç gelmiş. CHP kendi adına ve halk açısından baktığımızda çıkarabileceği en doğru adayı çıkarttı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendimden önce ülkemi düşünürüm felsefesinin sözünün sadece lafta kalmadığının, yaşama da geçirildiğinin çok somut bir kanıtıdır. Kendine iki kez rakip olmuş birini aday yaparak gerçekten bir demokrasi örneği vermiş oldu. CHP’de dışarıdan bakıldığında siz çok bölüksünüz denirdi. İnce’nin adaylığından sonra CHP tarihinde belki de ilk defa bu kadar bütünleşmiş durumdadır. İnanılmaz bir enerji, inanılmaz bir sinerji var. İnanıyoruz ki uzun zamandır yaptığımız iktidar mücadelemizde başarıya ulaşacağız. Dedi.

Kakava şenliklerine de değinen Gürkan “Geçtiğimiz hafta Kakava ve Hıdırellez festivali gerçekten tün zamanların katılım rekorunu kırdı. Hepiniz hatırlarsınız bundan 4 yıl öncesine kadar Kakava’ya en fazla 3 bin kişi katılırdı. Hepimizin yaptığı yoğun tanıtım çalışmaları sonucunda bu sayı birden 30 bine çıktı. Çok ciddi emek harcadık bu işlere ama mükafatını alıyoruz. Burada bazı otelcilerimiz, bazı esnafımız maalesef turizmin süreklilik arz eden bir sektör olduğunu unuttular. Yine gündelik kazanımlar, gündelik menfaatlerine yönelen arkadaşlarımız var. Bu şehrin başkanı olarak bu arkadaşlarımızla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Bu kadar emeği 3 kuruş fazla alacağım diye heba etmelerine müsaade edemeyiz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.